To je to što me zanima!

Mirela Rupić mjesec dana prima prijeteće poruke

Majka Lane Lourdes, navodne izvanbračne kćerke Gorana Višnjića, duboko je uznemirena porukama i jednostavno je izgubila strpljenje
Vidi originalni članak

Šibenčanka Mirela Rupić (36) policiji je prijavila da već mjesec dana prima anonimne prijeteće poruke. Majka šestomjesečne Lane Lourdes, navodne izvanbračne kćerke Gorana Višnjića (35), duboko je uznemirena porukama i jednostavno je izgubila strpljenje. U policiji je provela nešto manje od sat vremena, a kaže kako želi da se autor poruka osjeća isto kao i ona. Mirela tvrdi da su poruke takve prirode da ih ni jedna normalna osoba ne bi mogla trpjeti. Ne želi pričati o detaljima, ali kaže kako bi mogla "svašta" ispričati.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • entoni 28.11.2007.

    Gospođo Rupić imate sve za zvijezdu nadam se da vam bude netko ponudio posao manekenke, bez uvrede ja nisam subjektibvna niti zlobna osoba,mala napomena uredite zube ! Graciozni ste visoka zgodna i elegantna moraju vas mrziti uvijek je to tako ! Pali ste na tog Višnjića no zaboravite ga ima boljih ! Nisu svi zatucani da brane posao i školovanje ženi kao vaš prvi, niti kao ovaj što se prvo mogao razvesti pa skakat u tuđi krevet !

  • entoni 11.11.2007.

    Buble brkaš lončiče nije ona u braku nego on!

  • entoni 31.10.2007.

    Nije teško pogoditi od koga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare