To je to što me zanima!

Mirela Rupić: Sin je plakao i molio me da sve otkrijem

Mirela Rupić javno je progovorila o uvredama Ivane Višnjić. Mirela je tada umalo pobacila i ne želi da se to zaboravi. Obitelj joj je ipak najvažnija
Vidi originalni članak

Žao mi je što ne mogu vratiti vrijeme. Pokrivala sam istinu i vjerovala da ćemo sve riješiti mirnim putem. Najgori napad bio je kad je Ivana Višnjić svojom beskrupuloznom pljuskom opalila ne samo po meni nego i mojoj obitelji te sinu Ivanu. Danas želim da se to zna, kaže Mirela Rupić, dodajući kako joj je najveća vrijednost obitelj, za koju će, ako treba, ginuti. Prije odluke da u javnost istupi ovim informacijama, Mirela je razgovarala s 15-godišnjim sinom.
- Plakao je. Želio je da to objavim. Sve od početka do kraja. Upravo je Ivan zvao policiju toga kobnog dana kad sam Lanu umalo pobacila. Pozlilo mi je od njezinih uvreda.. Govorila mi je da sam retardirana, sebična krava. Ima toga još. Ovo što sam dala u javnost samo je mali dio snimki za koje sam napravila vještačenje - priča majka Lane Lourdes (1), curice koju je dobila s Goranom Višnjićem.
- Sad razmišljam i o tužbi. Niti u noćnoj mori nečije dijete ne bih nazvala kopiletom niti bih okrutno vrijeđala trudnu ženu - zaključuje Mirela Rupić.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • kokey 26.04.2008.

    Ili sta ja znam mozda na fakultetu ona posebno dobro slusala marketing - bolje selfmarketing - predaje. Eto, nezelim vrijedati ali mi ne ide u glavu kako neko moze biti tako uporan s duplim moralom I dosadivati svima...ta uloga skromne zaljubljene zene krscansko nastrojena i samohranjive majke a s druge strana cijepa sta stigne po medijama je stvarno je sramotna..tko zna s druge strane sta je on njoj obecavao..

  • kokey 26.04.2008.

    Hajde, pusti je. Meni je smijesna. Ali stvarno narodu vise dosadila glumeci zenu s bontonom sto ona nije nikad odkrila socne detalje ili izpljuvala gorana. A koja performance - uzporedujuci s njenom ulogom..sta ce? Eto nemoze da preboli gorana - mrzi mu staru I gotova prica. Ali mi je smijesno da ipak I to s novom eto akademickom perspektivom sama sebi nece da prizna..ili mozda hoce ali treba svaka kuna od medija..

  • dambo 26.04.2008.

    pa to debilno celo ,njuska kao u lisice.Niceg na nju nije da bi muskarac pao na dupe sem ako nije mrtav pijan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare