To je to što me zanima!

Mirela Rupić: U knjizi neću pisati ništa o G. Višnjiću

Šibenčanka ističe da o hrvatskom glumcu nikad nije rekla ružnu riječ, a njime se ne misli baviti ni u svojoj knjizi. Priznaje da je ogorčena Vrdoljakom
Vidi originalni članak

Moja knjiga neće biti autobiografska niti u mojoj prošlosti postoji 'nogometna ekipa’ o kojoj bih pričala. O Goranu nikad nisam rekla ružnu riječ, a pogotovo ne bih o njemu pisala knjigu, kazala nam je majka Višnjićeva izvanbračnog djeteta Mirela Rupić (36). Šibenčanka je na Facebooku ostavila status kako će knjiga biti “zanimljiva i intrigantna”. Mnogi su odmah zaključili kako piše “svoju golu istinu” po uzoru na Nives Celzijus.
- Nives je barem imala što napisati, ali s tobom sam svaki dan sve više razočarana - jedan je od komentara. Mirela tvrdi kako je “riječi šačice dušebrižnika ne bole”, jer joj je stalo do mišljenja onih koji je poznaju. Priznala je da su je zaboljele Goranove izjave o Lani te je ogorčena istupom Antuna Vrdoljaka.
- Lana prepoznaje tatu na slici, kao što bi i on nju. Možete reći da sam glupa jer ga branim, ali te uvrede nisu njegove riječi, a ja ne znam tko stoji iza toga - rekla je. Vrdoljakovu izjavu: “Nitko ne zna ništa o tom njezinom djetetu” nazvala je niskom, dodajući da ga se ne boji. 

ZA LANU NE PITA, POSVETIO SE FILMU
Goran Višnjić (36) je na Sundanceu promovirao film “Helen”, koji uskoro počinje s prikazivanjem. Tamo je odbio dati izjavu hrvatskim novinarima. Njegova partnerica Ashley Judd rekla je da je on divan i vrlo profesionalan.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • jasy 21.03.2009.

    kao prvo znlaa je da je on u braku pa sato ako nije on koristio kondom ?ti si mogla da se zastitis to je u jednim novinama izjavila imas tablete neovletta p piller za 24 sata mislila koza da ce ju visnjic zenit sad je ona janje ,nije vec koza koja hoce da unisti tudji brak i sta oicekuje milost od gorana haha

  • nikofre 16.03.2009.

    Mislim da Šimi više nikada neće pasti na pamet prevariti ženu jer nije niti znao sa kakvom ludarom ima posla...Bilo bi Mirelici bolje da počne brinuti i o sinu, a ne samo o kćeri poznatog oca. Što nije prepustila skrbništvo nad malenom Šimi, kao što je prepustila skrbništvo nad sinom njegovom ocu??? Nije, jer od čega bi onda gospođa živjela. Cili Šibenik zna zašto je od muža otišla, a sad se prikazuje kao velika vjernica, savršena majka ...a još kad je na početku ove sapunice izjavila da je Šime kod nje dobio ono što mu je u braku falilo....e Mirela moja, a šta je tebi falilo u prvom braku??? Da je iole pametna zatvorila bi se u mišju rupu i iz nje nebi niti izlazila, a ne na sva usta vikati da se poje... sa oženjenim muškarcem...i još k tome gaditi njegovu ženu po novinama, kako je nije sram, pa nije ova spavala s njenim mužem već Mirelica s njezinim, gadura.

  • book 09.03.2009.

    Ova žena je tako proračunata.Prvo je digla pompu oko Višnjića i djeteta,samo kako bi danas stekla nekakav \"status\".Ali nažalost tako to u Hrvatskoj funkcionira,onaj koji ima malo više love ili se kao u ovom slučaju proslavi na notornim glupostima ,naziva se zvijezdom,pa se nađu neki naivni ljudi koji to sve i podržavaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare