To je to što me zanima!

Mirela Rupić: Zbog male Lane šef mi je dao otkaz

Dok čeka DNK analizu kojom će se utvrditi je li Goran Višnjić otac Lane Lourdes, Mirela Rupić ostala je bez posla u Yacht Charter tvrtki Arga
Vidi originalni članak

Pogodilo me kad mi je šef rekao da sam Laninim rođenjem izabrala što mi je prioritet u životu. Prije me hvalio da dobro radim, a nedavno sam saznala da sam nakon isteka rodiljnog dopusta ostala bez posla na recepciji šibenske Yacht Charter tvrtke Arga, požalila se Mirela Rupić (36) jednom tjedniku. Šibenska studentica prije pet mjeseci rodila je djevojčicu Lanu Lourdes, a 26. rujna na zagrebačkom Općinskom sudu DNK analizom utvrdit će se je li otac bebe glumac Goran Višnjić (35). - Samo želim da postupak utvrđivanja očinstva što prije završi jer sam zbog svega odgodila Lanine krstitke. Često Goranovu fotografiju pokazujem Lani. Kad vidim da pruža prstiće prema njoj, oči me zapeku od suza - kaže Mirela. Dijete je htjela krstiti u rujnu na Goranov rođendan. On je Mireli za bebu na mjesec slao od pet do sedam tisuća kuna, a posljednji put novac joj je uplatio u srpnju, tvrdi Mirela.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • entoni 11.11.2007.

    U primitivnoj sredini i tončijevim vezama i navikom da razmaženoj PVC kčeri ispunjava hirove drugo nije mogla očekivati !

Komentiraj...
Vidi sve komentare