To je to što me zanima!

Miri Ungaru pljeskale bivša žena i sadašnja djevojka

Redatelj Dalibor Matanić film “Kino Lika” reklamira plakatima na kojima piše “Oš me jebat?”. Publika je velikom pljeskom nagradila Aretu Čurković
Vidi originalni članak

Bravo, Miro! Odlično si to odglumio, sjajno govoriš njemački, čestitala je Tereza Kesovija (70) bivšem suprugu Miri Ungaru (71) na glumačkom debiju u filmu. Pjevač u filmu “Kino Lika” glumi Nijemca, nogometnog skauta.
Tereza ga je na zagrebačkoj premijeri filma gledala u društvu njegove 42 godine mlađe djevojke Sare Stanković. Publika je velikim pljeskom nagradila glavnu glumicu Aretu Čurković. Osječanka je hrabro odglumila frustriranu djevojku koja u psihičkom rastrojstvu, očajnički tražeći ljubav, pokušava namamiti svinju da je seksualno zadovolji.
Zbog te scene i načina na koji je prikazana Lika te reklamnog plakata na kojem piše: “Oš me jebat?”, film je prije premijere proglašen kontroverznim.
- Prije zagrebačke premijere film smo prikazali u Gospiću. Fenomenalno je primljen pa večeras uopće nemam tremu - rekao je redatelj Dalibor Matanić, koji je organizirao tulum na kojem se ekipa filma zabavljala do sitnih sati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • roberta1 25.09.2008.

    Čini mi se da je ovo stara slika A. Stankovića. toliko o novostima. A ovo s Leonom Paraminski je njena prijateljica ali ima i svoje ime- Ivana Roščić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare