To je to što me zanima!

Mirjana Hrga slavi svadbu s 200 uzvanika u MUO-u

Novinarka se udala za Deana Šarića 20. prosinca na otočiću Gospe od Škrpjela. Sada su odlučili napraviti zabavu u subotu povodom vjenčanja
Vidi originalni članak

Mirjana Hrga (37) udala se za Deana Šarića (44) lani u prosincu. Svadbena večera bila je u Dubrovniku. Ove će subote u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt napraviti tulum za prijatelje koji nisu bili na vjenčanju. Bit će oko 200 uzvanka.
- Veselim se da ćemo proslaviti događaj od prije par mjeseci. Uvijek se radujem susretu s dragim ljudima, a ovo je dobra prilika.  Bit će to party bez ceremonije - rekla nam je Mirjana. Za tu priliku odjenut će dugu pripijenu večernju haljinu boje meda.
Dizajnirala ju je njezina prijateljica Matija Vuica. Par se vjenčao 20. prosinca 2008. na otočiću Gospe od Škrpjela pred don Srećkom Majićem, župnikom iz Perasta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • orca 08.07.2009.

    Dobro, udala si se, vidjeli smo, čuli smo, znamo... imajte vi reprizu svadbe svaki dan, ali ne moraš s tim zamarati sve oko sebe... a i takvo nabijanje na nos velikih bračnih ljubavi obično završi neslavno... volite se u miru i tišini, sami, bez publike i bit će vam ljepše, osim ako to nije predstava za mase

  • Tinami 08.07.2009.

    Daj Mrga, kog ti zanimaš?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare