To je to što me zanima!

Mirna: Čekamo blizance, Hrvoje se nada da će biti dvije curice

DVOSTRUKA SREĆA Zagrebačka glumica priznala je kako ju je vijest o trudnoći prvo šokirala. Mirna Medaković nosi blizance, a trebala bi roditi u travnju iduće godine
Vidi originalni članak

Glumica Mirna Medaković Stepinac (30) prije nekoliko dana sa svijetom je podijelila vijest da će ona i suprug Hrvoje Stepinac (33) postati roditelji, a sada je za časopis Gloria otkrila da čeka jednojajčane blizance.

- Sretnu vijest suprugu sam javila telefonom. Bio je presretan. Postoje samo dvije kombinacije koje nam se mogu dogoditi - ili dva dečka ili dvije djevojčice. On bi radije curice, a meni je svejedno, Samo da sve prođe dobro - rekla je zvijezda serije ‘Kud puklo da puklo’.

Inače, glumica i ekonomist vjenčali su se u svibnju prošle godine nakon tri godine veze. Svečanu ceremoniju imali su u kapelici na imanju 'Kraljev vrh' nedaleko od Zagreba.  Mirna je otkrila kako ju Hrvoje uvijek iznova osvaja humorom, inteligencijom i izgledom.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • rea0770 31.10.2016.

    čestitke budućim roditeljima

  • 27.10.2016.

    Bravo, iz pocetka malo tesko a poslije super. Uvjek ce imati drustvo i nikad nece biti dosadno.. ni njima a ni roditeljima.

  • nerminius 27.10.2016.

    Ma svako im dobro i neka budu najsretnija obitelj na svijetu, ali ljudi dragi........ Tko su Hrvoje Stepinac i Mirna Medaković? I zbog čega se nalaze na medijskim stranicama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare