To je to što me zanima!

Mirna i Momčilo na setu serije ugostili malu obožavateljicu

'KUD PUKLO DA PUKLO' Nakon što odgleda svaku epizodu, Lea je odglumi pred ukućanima bez obzira na uloge. Zato je njezina majka Martina pisala inMagazinu
Vidi originalni članak

Šestogodišnja djevojčica Lea Manjkas iz Bjelovara jedna je od najvećih obožavateljica serije 'Kud puklo da puklo'. Nakon što odgleda svaku epizodu, Lea je odglumi pred ukućanima bez obzira na uloge, a to je dalo povoda njezinoj majci Martini Cvitković da piše inMagazinu.

Leina velika želja bila je upoznati Katarinu i vidjeti gdje to Damir radi, pa se ekipa predvođena Daliborom Petkom bacila u akciju. Zajedno s omiljenim glumcima iz serije, Mirnom Medaković i Momčilom Otaševićem u svojoj rubrici inMagazina 'Petkom s Petkom' , priredio je iznenađenje maloj obožavateljici. 

- Bilo mi je prekrasno. Uljepšalo mi je dan, a to kako pamti tekstove podsjetilo me na neke scene, koje sam već pomalo i zaboravila - rekla je Mirna. Sličnog je dojma bio i Momčilo. 

Nova TV

- Ako ćemo o ocjenama, Lea glumi za čistu peticu - izjavio je Momčilo, koji je potpuno osvojio malu obožavateljicu. 

- Htjela bih da mi Damir bude dečko. Kad sam ga gledala stalno sam ga ljubila na televiziji - poručila je Lea, što je dobro nasmijalo cijelu ekipu.

Mala Bjelovarčanka jedva je čekala vratiti se u dječji vrtić Ciciban ispričati svojim prijateljima kako je bilo na setu serije 'Kud puklo da puklo', a scenaristima je poručila kako želi da se Damir i Katarina na kraju ožene.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ajlina 12.02.2021.

    Imal video gdje,Ja sam gledala negdje al ga sad ne mogu naci

  • japanokinez 15.01.2015.

    Zasto ovog Petka malo ne istraže? Ima jako sumljivo ponasanje i vazno je za sve ljude da se konačno netko zapita koje je on orijentacije. Čemu se stiditi seksualnosti ako nije bolesno usmjerena. Istražite Petka i siguran sam da ce biti iznenađenja.

  • Obrtnik3012 15.01.2015.

    Baš lijepo što malena prati jednu našu seriju, po meni kvalitetnu i zanimljivu. Tako treba. Bravo! A ne one turske sapunice, ti bokca, kao da glume drvene Marije...ne znam tko i zašto to kupuje i iz kojeg interesa. Kupujmo Hrvatsko !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare