To je to što me zanima!

Mirna iz 'Života na vagi' opet ide u teretanu: 'Mjesto zločina'

Kilograme je nastavila gubiti i nakon završetka showa. Jednom prilikom je iznenadila priznanjem kako prije nije kupila nijedan odjevni predmet na ženskom odjelu
Vidi originalni članak

Konačno odrađen trening u teretani... Moram to ovjekovječiti jednom fotkom iz svlačionice, napisala je na Instagramu natjecateljica četvrte sezone showa 'Život na vagi', Mirna Posavec (28). 

Zbog pandemije korona virusa fitness centri su bili zatvoreni pa je vježbala kod kuće, no sada se 'pohvalila' kako ponovno uživa u teretani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Povratak na mjesto zločina - dodala je Mirna u opis fotografije na društvenoj mreži.

Podsjetimo, ona je u show ušla sa 135,1 kilograma, a na posljednjem vaganju je imala 83,3 kilograma, što je čak 51,8 kilograma manje.

MIRNA IZ ŽIVOTA NA VAGI Prisjetila se kako je izgledala s 50 kg više: 'Puno rada i truda'

Kilograme je nastavila gubiti i nakon završetka 'Života na vagi'. Jednom prilikom je priznala kako prije nije kupovala nijedan odjevni predmet na ženskom odjelu.

- Svi su bili na muškom, i to najveći brojevi. I ne samo majice, već i hlače. No, tu je bio isto problem jer su mi sve hlače bile predugačke pa sam često morala ići na prekrajanje - ispričala je tada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Medici 21.05.2020.

    MIrna, sporo ali sigurno vraća kile nazad. Žao mi je jer opet ne cijeni sebe..a pored takvog karaktera to je i nemoguće. Najprije poraditi na karakteru a nakon toga skidaj kile...Sretno.

  • 20.05.2020.

    Tko je ova?

  • JusticeLeague 20.05.2020.

    Izgleda grozno, u finalnoj emisiji je bila zgodna (osobnost očito ne računam), ali ovo je strava. Vratila je natrag ima bar 15-20 kila, a uskoro će i ostalo. Očit povratak na staro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare