To je to što me zanima!

Mirna Jukić u Zagrebu je ljubila svog dečka tenisača

Austrijska plivačica, rođena u Vukovaru, nedavno je otkrila kako joj dragi nije ljubomoran. Kaže da uživaju skupa. Nježnost su razmijenili u VIP salonu
Vidi originalni članak

Mirna Jukić (23) razmjenjivala je strastvene poljupce s austrijskim tenisačem Jürgenom Melzerom (28). Par se ljubio u VIP salonu na dvoranskom ATP turniru Zagreb Indoors. Austrijska plivačica, rođena u Vukovaru, nedavno je otkrila kako joj dragi nije ljubomoran i da ima puno razumjevanja. Kaže da joj je Jürgen velika podrška, te da uživaju skupa. Mirna je bila domaćica našim rukometašima u Austriji. Brinula se da dečkima olakša boravak u Grazu i Beču. Unatoč brojnim uspjesima odlučila je "zamrznuti" sportsku karijeru, barem na kratko. Sada joj je, kako kaže, prioritet završiti fakultet. Mirna je studentica komunikologije i Publicistike u Beču.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vedran_zgb 02.02.2010.

    predsjednik kako mozes nju koja je odlicna sportasica usporedivat s ovim vise manje probisvjetima???

  • casio 02.02.2010.

    Je li bilo i karanja? Jeste snimili? Kog vraga radite ako niste snimili?

  • predsjednik03 02.02.2010.

    KLAUNOVI HRVATSKIH MEDIJA MEĐU KOJIMA JE SADA I OVA - AJMO REDOM - NEMOJTE ZAMJERITI AKO NIJE PO VAŠEM REDU ;)))))) KRENIMO: Gotovčevi, Modni Hračak i njegov kolega guru Banović, Đikan, Lampaša, Vlatka Pokos, wanna be popular Maja Lena Lopata, Hana HADŽIHAFISENZBEGOVIĆ sponza, Funny Stipković, žabac Ciganović Cigi, Alex Grda Grdić, Mehunka, Nina strašilo Morić i mnogi drugi !!!!! nemojte zamjerit ako sam neke \"glavne \"face izostavio - vjerujte slažem se s vama koga god se vi sjetili ! :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare