To je to što me zanima!

Mirna Maras: 'Ovako izgleda žena tjedan dana prije poroda'

Voditeljicu od poroda dijeli tek tjedan dana, a sa svojim je pratiteljima odlučila podijeliti kako izgleda kao trudnica 'u iščekivanju' i to bez trunke šminke na licu
Vidi originalni članak

Nakon samo dva sata sna, Mirna Maras (37) napravila si je kavu za koju se nada da će ju 'podići iz mrtvih'. Mirna Maras oduševila je svoje pratiteljice na Instagramu iskreno fotografijom, na kojoj pozira uz šalicu, bez trunke šminke. 

- Ok, ovako izgleda žena tjedan dana prije poroda, mislim da ću više spavati kada beba stigne - napisala je Maras pored 'fotke' na kojoj smatra da ima 'podočnjake do poda'. 

Sa Mirnom su suosjećale mnoge majke, a neke su joj rekle da će joj se besane noći nastaviti. Poručile su joj, da kao i sve majke, sjaji 'posebnom ljepotom'. 

Diplomirana ekonomistica nakon dvije godine veze u tajnosti se udala za inženjera Željka Batinića u rujnu prošle godine.

Mirna se 2013. rastala od prvog supruga Marija Valentića (37) s kojima ima sina Niku (7). Mirna i Mario su 2007. jednako tajno uplovili u bračnu luku na Mljetu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Magdalena777_1 27.02.2017.

    Pa što joj fali, i kao da je važno , neke žene imaju i trudničke fleke i svašta nešto, nije to natječaj za ljepotu, i zašto ne bi spavala, u čemu je problem, nego će spavati kad se dijete rodi, možeš misliti,.... tek sada će vidjeti što je nespavanje, ako je mislila da je dosad bilo naporno...... najljepše doba je dok ti je dijete u stomaku i nosiš ga sobom.... divota, trudna žena je blago.... svaka je kraljica i treba je čuvati i diviti se kad je vidiš.... nema veze kako izgleda, svaka je prekrasna jer nosi ŽIVOT u sebi......to nema cijene

  • koko82 27.02.2017.

    jedno iskreno pitanje...... zasto se cigarete i alkohol brane u trudnoci a kava ne?......

  • japanokinez 26.02.2017.

    Šalu na stranu neka joj je sretno ali ona stvarno ima iz čega prdnuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare