To je to što me zanima!

Mirna nakon 'Života na vagi' dijeli recepte: Hrani se zdravo

Posavec redovito vježba, a uz vježbe u teretani usklađuje i svoju prehranu. Sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama nerijetko objavljuje recepte onoga što sebi sprema
Vidi originalni članak

Bivša natjecateljica četvrte sezone showa 'Život na vagi', Mirna Posavec (28), predanim radom uspjela je skinuti 50 kilograma. U show je ušla sa 135 kilograma, a dijetu je nastavila i po završetku showa. Svojom transformacijom mnoge je inspirirala, a sada se osposobljava i za instruktoricu fitnessa.

POGLEDAJTE VIDEO: Drastične promjene - mršavjeli su velikom brzinom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mirna redovito vježba, a uz vježbe u teretani usklađuje i svoju prehranu. Sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama nerijetko objavljuje recepte onoga što sebi sprema. Redovito je hvale kako joj obroci izgledaju jako ukusno i primamljivo.

Sada je podijelila recept za palačinke za koje tvrdi kako se nitko od njih neće udebljati. Prethodno je objavila recepte za zdravi sladoled, muffine, proteinske buhtlice, kolače... 

Neki od pratitelja redovito joj poručuju kako i oni rade slastice kao Mirna i koriste njezine recepte, naročito oni kojima je postala uzor u skidanju kilograma.

IZ 'ŽIVOTA NA VAGI' Mirna tuguje zbog smrti mame, ali je zbog nje ustrajna u dijeti: 'Ona ne bi htjela da odustanem'

Osim što redovito dijeli svoje zdrave recepte, bivša kandidatkinja 'Života na vagi' piše roman o izvanzemaljcima. Priželjkuje i njegovu adaptaciju na kino platnu. 

-  Knjiga je trenutno malo stopirana, nemam baš inspiracije s obzirom da sam se sad u potpunosti fokusirala na ovaj fitness dio svog života i to me stvarno okupira, ali knjigu ću sigurno završiti i jednog dana napraviti film po njoj, ako ne ovdje, onda definitivno u SAD-u ili Kanadi. Nemam još naziv, ali tema knjige su izvanzemaljci - rekla je nedavno Posavec za  RTL Exkluziv.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zvrka1977 25.06.2020.

    Knjigu može pisati za cca 40 godina ako i dalje uspije održati kilažu. I kakve su to izjave da je fokusirana samo na fitness? Kaj ništa ne radi u životu i samo vježba? I ovi kvazi recepti sa nekakvim umjetnim proteinima. Jedi proteine iz samih namirnica. Ne kužim (ustvari kužim) tko dozvoljava reklamiranje ovakvih gluposti? Zdrav život?! Mo'š si misliti...

  • GljivaOtrovnica 25.06.2020.

    Nadam se da radi i na svom ponasanju... Stvarno krasna djevojka ali ponasanje 0

  • Busi 24.06.2020.

    Tko?

Komentiraj...
Vidi sve komentare