To je to što me zanima!

Mirna: Samo ja u showu nisam smršavjela unatoč treninzima

'PLES SA ZVIJEZDAMA' Glumica Mirna Medaković je rekla da unatoč napornim treninzima nije smršavjela poput ostalih natjecatelja jer ona i dalje 'jede i jede'
Vidi originalni članak

Mislim da su se mišići već navikli na napor koji se od njih traži i da bi mi sada bio šok da treninzi prestanu. Baš sam primijetila da sam jedina sudionica 'Plesa sa zvijezdama' koja nije smršavjela. Zato što i dalje jedem i jedem, rekla je Mirna Medaković za tportal.

Iako unatoč napornim treninzima nije uspjela smršavjeti, glumica sa svojim plesnim partnerom Damirom Horvatinčićem iz emisije u emisiju dobiva same pohvale. Dodala je da joj je najteže bilo probiti led u prvoj emisiji. Zaključila je da u svakoj emisiji ima određenu tremu i zaključila da joj muškarci trenutačno uopće ne prilaze.

- Valjda mi ne prilaze kada me vide sa sportskom torbom i jaknom s kapuljačom. Uvijek imam simpatiju, jer ja sam takav tip kojem bez ljubavi nema života - izjavila je glumica i odala da muškarac koji bi joj se svidio mora biti pismen i zabavan. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Faktor-S 02.12.2012.

    zbog ovoga ima plus od mene! :D

  • targus 30.11.2012.

    Mirna....za moj ukus, ..sve ti je na svom mjestu;)

  • Aranka 30.11.2012.

    Muškarci ne vole pametne žene. Osjećaju se ugroženo. Ako je k tome i lijepa - postaje strah i trepet...Oni ipak lakše vladaju Avama, Simonama.... A za kile neka ne brine. Sklad uma i tijela - nezamjenjivo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare