To je to što me zanima!

Miroslav i Gordana Evačić slave 15 godina od prvog albuma

Evačići su izdali novi album u nezavisnom izdavaštvu - Podravski blues. Promocija i cjelovečernji koncert organiziraju 27. prosinca u Koprivnici u Galeriji Mijo Kovačić. Ulaz je potpuno slobodan za sve uzvanike...
Vidi originalni članak

Podravski blues kao osvježenje na domaćoj i svjetskoj sceni od danas je bogatije za novi istoimeni album Miroslava i Gordane Evačić. Kroz album Podravski blues stilom i formom slijede proslavljeni prvijenac Čardaš Blues koji im je otvorio put europskih radio postaja i svjetske world music scene.

- Novi album baziran je na našem aktualnom live repertoaru te sadrži nove izvedbe pjesama s prijašnjih albuma, kao i nekoliko novih, dosad još nesnimljenih pjesama koje su neizostavan dio naših koncerata. Tako na albumu možete čuti tradicionalne podravske pjesme Čula jesam, Preko Drave Grmlavica, Jedno jutro ja uranih…, kao i autorske Volim ja, Čardaš Blues & R’n’R i druge… Na snimanju smo koristili analognu tehnologiju i akustične instrumente gitare, tamburicu, cimbule, harmonike - objašnjavaju supružnici Evačić.

Materijal su snimali minimalistički u mono produkciji. Podravski Blues izlazi u nezavisnom izdavaštvu, izdavač je koprivnička Udruga Rocklive, a promocija albuma i cjelovečernji koncert održat će se 27. prosinca u Galeriji Mijo Kovačić u Koprivnici s početkom u 18 sati. Ulaz je slobodan.

Novi album Podravski Blues, kao i sve prethodne albume, u cijelosti možete preslušati na stranici www.evacic.com

Horoskop za predbožićni vikend: Rakove očekuje sretna vijest u nedjelju, a Jarci će se napokon izvući iz teškog razdoblja

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare