To je to što me zanima!

Miroslav Škoro će osnovati zakladu za djecu u Osijeku

Unaprijed se odričem saborskih primanja u korist zaklade za djecu. Sav novac uplatit ću za pomoć Pedijatrijskom odjelu u Osijeku-rekao je Škoro
Vidi originalni članak

Unaprijed se odričem saborskih primanja u korist zaklade za djecu. Sav novac uplatit ću za pomoć Pedijatrijskom odjelu Kliničke bolnice u Osijeku, najavio je još prije nekoliko tjedana glazbenik Miroslav Škoro.
Rekao je i da će zakladu osnovati bez obzira na to hoće li ući u Sabor. Nazvat će je po svom velikom hitu - “Milo moje”. Na odjelu pedijatrije osječke Kliničke bolnice radi Škorin kum, liječnik Igor Berecki, koji je u nekoliko navrata dovodio poznatog pjevača u posjet bolesnoj djeci.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • entoni 19.11.2007.

    Bravo Škoro inače dobar i pošten kad bi mnogi ovako radili ! Sve najbolje privatno i poslovno ! U djecu treba ulagati i za djecu pomagati ni jedno djete nije tražilo da ga stvorimo a djeca su budučnost !

  • bbatinov 19.11.2007.

    Svaka čast Škoro. Dobro se dobrim vraća, Pa tako ni tebe sigurno neće zaobići.Da je bar više takvih ljudi, ali kroz cijelu godinu a ne samo pred izbore ili blagdane

  • mishellina 19.11.2007.

    škoro legenda...svaka mu čast..ima još dobrih ljudi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare