To je to što me zanima!

Mirza Džomba kupio brod, Tonči Valčić u bračnoj luci

Mirza je u Biogradu uživao u novoj 11-metarskoj jahti Elan 35 Power 2, a Tonči se u Zagrebu spremao za jedan od najvažnijih trenutaka života
Vidi originalni članak

Proslavljeni hrvatski rukometaš Mirza Džomba došao je u Biograd na Boat Show kako bi preuzeo 11-metarsku jahtu Elan 35 Power 2. Za ljepoticu koja ima kabinu, pet ležajeva, kuhinju i zahod dao je 200.000 eura. Naručio ju je prije mjesec dana.
- Zadovoljan sam brodom. Lijep je, komforan i brz - bio je kratak Džomba, koji se nije odvajao od svoga novog plovila. Napravljen je dijelom u Hrvatskoj, a pokreću ga dva motora ukupne snage 520 KS. Dok je Mirza uživao u brodu, njegov kolega iz reprezentacije Tonči Valčić (30) spremao se za jedan od najvažnijih trenutaka u životu. Zadranin Tonči je godinu i pol u vezi sa Zagrepčankom Anelom Filipović, a svoju ljubav odlučili su okruniti brakom u crkvi sv. Ivana Krstitelja na zagrebačkoj Novoj vesi. Slavlje za nekoliko stotina uzvanika organizirano je u Kristalnoj dvorani hotela Westin. Valčić se ovog ljeta vratio u klub Croatia osiguranje Zagreb, gdje mu igra i mlađi brat Josip, iz Španjolske, gdje je godinama igrao za Ademar iz Leona.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jesenjin 26.10.2008.

    moze se i preselit odmah tu sve ima

  • trina_19 26.10.2008.

    a neka je...ajd sretno! da se vidi da se u hrvatskoj može dobro zaraditi i pošteno...

  • cepuljni 25.10.2008.

    i to bi nas KAO tribalo zanimat !!!!!!!????? P.S velika maza je naj obicnija zg sponzorusa

Komentiraj...
Vidi sve komentare