To je to što me zanima!

Mirza i Belma u Poljskoj si uređuju dom i uskoro sele

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Par se vjenčao 3. srpnja ove godine na Trsatskoj gradini u Rijeci. Na slavlje, koje nije bilo otvoreno za medije, pozvali su najužu rodbinu i prijatelje...
Vidi originalni članak

Belma Hodžić (25) svoj prvi petodnevni posjet Poljskoj iskoristila je za upoznavanje grada i obilazak trgovina s namještajem i ostalim potrebnim stvarima, piše Večernji list. Voditeljica, koja se prije tri tjedna udala za rukometaša Mirzu Džombu, prekinula je televizijsku karijeru i uskoro će se s Mirzom trajno preseliti u Poljsku gdje će on igrati u klubu Kielce. Par se vjenčao 3. srpnja ove godine na Trsatskoj gradini u Rijeci. Na slavlje, koje nije bilo otvoreno za medije, pozvali su samo najužu rodbinu i prijatelje. Zabavljao ih je Halid Bešlić, a dan kasnije u obiteljskoj kući Mirzinih roditelja priredili su zabavu za uzvanike koji nisu mogli prisustvovati prvom slavlju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Webeto 24.07.2010.

    Zar je svim muslimankama običaj da prestanu radit kada se udaju?

  • zubicvila 24.07.2010.

    Nije svakoj. Imam ja kolegu s faksa muslimana, otac mu stomatolog pa mu mama radi, a i bez njezine plače živjeli bi bolje od drugih! Kako koja, Mirza ima, pa Belma ne mora da radi! hehe, možda na poljskoj televiziji počnu emitirati Večeru za 5 !

Komentiraj...
Vidi sve komentare