To je to što me zanima!

Mišerić nakon prekida s curama posjetila Cres: Sve je kako treba

Ivana inače obožava putovati. Ona i Sandro to su radili često, a onda bi se voditeljica pohvalila fotkama s egzotičnih putovanja. Krajem prošle godine odmarali su na Maldivima, a potom su otišli na skijalište Mallnitz
Vidi originalni članak

Prije nekoliko tjedana počele su priče kako radijska voditeljica Ivana Mišerić (34) i suosnivač hrvatsko-slovenske startup tvrtke Bellabeat Sandro Mura navodno više nisu zajedno. Ivana se početkom ljeta 2019. preselila u Sandrov stan u centru Zagreba, piše Story.hr, a često je na društvenim mrežama objavljivala fotografije iz njegovog doma, ali onda se početkom svibnja vratila u obiteljski dom u Velikoj Gorici. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ivana i Sandro na putovanjima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je ljubav pukla, iz fotografija koje voditeljica dijeli, ne bi se moglo reći da previše tuguje. Prošloga je vikenda s prijateljicama 'skočila' do Cresa gdje su uživale u morskim radostima i suncu. Pratitelji su je obasuli komplimentima kada je objavila 'selfie' ispod kojeg je pojasnila kako su i ambijent i svijetlo odlični i da je sve kako treba biti. 

- Ajme meni! Prekrasna si ženo, ali ono, wow. Za izgubiti se u očima - napisala je jedna, a jedan muškarac se nadovezao: 

- Gledam i promatram to lijepo lice. Oči mu daju poseban sjaj, kao i duga, lijepa kosa i pravilan nos.

Pozirala je i s prijateljicama i otkrila kako odlaze sa Cresa.

- Napuštamo Cres!!! Vjetar, sol, smijeh...a i nešto smo brutalno napravile! - otkrila je voditeljica i najavila da će uskoro svi saznati o čemu se radi. 

Ivana inače obožava putovati. Ona i Sandro to su radili često, a onda bi se voditeljica povremeno pohvalila fotkama s egzotičnih putovanja. Krajem prošle godine odmarali su na Maldivima, a potom su otišli na skijalište Mallnitz. Voditeljica je 2017. prekinula zaruke s dugogodišnjim dečkom, a potom uplovila u vezu s Murom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • GljivaOtrovnica 30.06.2020.

    Kolko cura je imala?

  • exclamation mark 30.06.2020.

    Kao voditeljica je užasno iritantna i drago mi je što nije na Anteni više!

  • mick_jagermeister 30.06.2020.

    hehe nedostaju dva zareza u naslovu, ovako bi se moglo svašta pomisliti 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare