To je to što me zanima!

Mišerić se na plaži s dečkom šali na svoj račun: Vidi celulit

Voditeljica trenutačno ljetuje na Obonjanu, a društvo joj prave dečko i pas. Na plaži se nedavno 'pohvalila' fotkom u badiću, čime je oduševila pratitelje
Vidi originalni članak

Ivana Mišerić (33) nije jedna od onih žena koje se srame svojih nedostataka. Tako je na Instagramu ponosno pokazala celulit i time oduševila pratitelje na društvenoj mreži.

- A vidi celulitić - našalila na snimci na kojoj se vidi kako voditeljica uživa u pratnji dečka i psa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njih troje trenutačno ljetuju na otoku Obonjanu, gdje se Ivana nedavno 'pohvalila' fotkom u badiću.

'Ljepotica', 'Žena za sva vremena', pisali su joj oduševljeni obožavatelji. 

Ivana je s dečkom Sandrom Murom, osnivačem hrvatsko-slovenskog start-upa 'Bellabeata', bila na nekoliko putovanja. Krajem prošle godine odmarali su na Maldivima, a potom su otišli na skijalište Mallnitz.

Tad im se pridružio i pas samojed. Voditeljica je 2017. prekinula zaruke s dugogodišnjim dečkom, a potom uplovila u novu vezu. Jednom prilikom potvrdila je da njezina majka odobrava vezu s novim dečkom.

- Moja Buba, kako joj se ne bi svidio kad je dobar i normalan dečko. Ne znam je li tip dečka kojeg su moji zamišljali uz mene, nismo nikada o tome kod kuće puno razgovarali. Valjda su bili prilično sigurni u moj odabir pa nismo imali potrebe, ali mislim da bi moj tata, da je tu, bio jako sretan zbog mene jer sam sretna i mirna. Znam da mama je - zaključila je Mišerić.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Maro 81 10.08.2019.

    Mellinda idemo na Obonjan???

  • black_cat 10.08.2019.

    nezanimljiva skroz

  • Pero Cigla 09.08.2019.

    dosadna faca

Komentiraj...
Vidi sve komentare