To je to što me zanima!

Misica Maja Cvjetković (36) je dobila 'unuku': Dobrodošla Ema

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nekadašnja Miss Hrvatske ranije je rekla kako je sretna jer će kći njezinog supruga Andrije Kevića roditi prvo dijete. S Andrijinim kćerima se Maja odlično slaže
Vidi originalni članak

Miss Hrvatske 2005. godine, Maja Cvjetković (36) postala je baka malene Eme. Nije mogla sakriti oduševljenje prinovom te je fotografiju objavila na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maja se prije tri godine udala za drniškog poduzetnika Andriju Kevića (55) s kojim je prethodno bila u vezi tri godine. Njegova najstarija kći Marija dobila je svoje prvo dijete - djevojčicu Emu, a Maja je tako postala baka.

- Moj Andrija postat će dida, a ja se jako veselim bebi. Njegova najstarija kći Marija je trudna i termin joj je dan prije njenog rođendana. Teoretski ja ću postati baka, ali mlada - rekla nam je ranije Maja.

Bivša Miss Hrvatske ranije je rekla i kako se odlično slaže s kćerima svog supruga Andrije iz njegova prijašnjeg braka.

- Prefora mi je što ću postati baka. Volim Andrijine kćeri, s Marijom koja je sad trudna super se slažem, dođe mi kao prijateljica. Jako se veselim prinovi - ispričala nam je ranije, a danas nije mogla sakriti oduševljenje te je sa pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju nove članice obitelji.

- Dobrodošla Ema - napisala je misica uz mnoštvo emotikona srca.

POGLEDAJTE ŠESTU EPIZODU TARIKA I BUKIJA

Idi na 24sata

Komentari 59

  • dantejebo 10.04.2022.

    ima li šta lijepo na njoj?

  • Ispičutura 10.04.2022.

    Zvali smo je The Jaw!

  • Cruno 09.04.2022.

    Šta M.Š kaze na sve to

Komentiraj...
Vidi sve komentare