To je to što me zanima!

Mislav Oršić se u srednjoj školi zaljubio u Suzanu, posvećuje joj svaki gol, skupa imaju dva sina

Uvijek kad ostvarim pogodak, ljubim tetovažu na ruci i svaki gol posvećujem supruzi Suzani, rekao je svojedobno nogometaš Dinama
Vidi originalni članak

Potrebno je puno odricanja, ali uvijek smo bili podrška jedno drugome, bez obzira na sve. Sve ima svoje prednosti i mane. Trenutačno je moj život u potpunosti posvećen Mislavu i našoj djeci, ispričala je Suzana Oršić svojedobno za časopis Story. Supruga igrača Dinama, Mislava Oršića, rijetko se pojavljuje u javnosti, a profili na društvenim mrežama su joj 'zaključani', odnosno, njezine fotke mogu vidjeti samo oni koji je prate. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mislav je u utorak zabio gol velikom Chelseaju i tako odlučio utakmicu protiv londonskog velikana. Dinamo je na prepunom Maksimiru pobijedio 1-0 na startu Lige prvaka.

Mislav svaki svoj gol posvećuje supruzi Suzani, a skupa su već 14 godina, od srednjoškolskih dana. Par je vezu okrunio brakom 2018. godine u stenjevečkoj župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije. Nogometaš je Suzanu zaprosio u Južnoj Koreji. Zajedno imaju dva sina. 

- Uvijek kad ostvarim pogodak, ljubim tetovažu na ruci i svaki gol posvećujem supruzi Suzani s kojom sam u braku tri godine te sinu Manuelu koji je rođen ljetos. Inače, moj sin je mirna beba, spava cijelu noć, ne budi me plačem - rekao je Oršić prošle godine za Jutarnji list.

Za razliku od Suzane, Mislav ipak ponekad objavi zajedničke fotke uz romantične komentare. Ona je za njim išla u Italiju, Kinu, Južnu Koreju, a kako je Oršić svojedobno rekao, Suzana je organizirala cijelo vjenčanje jer se on bolje snalazi na terenu.

POGLEDAJTE VIDEO: 'SVI SU NAJAVLJIVALI MOJ GOL' 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 08.09.2022.

    Pravi zagrebački dečko .Purger od glave do pete.

  • bezobrvenajeziku 07.09.2022.

    Vrijeme je da i on uzme neku paricu vani,zaslužio je...

  • japanokinezjapano 07.09.2022.

    Izgleda da mu je žena ok, a na njemu je da tako i ostane. Nekada slava napravi cijelu pizdariju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare