To je to što me zanima!

Mislav pao na poligonu, uplašio trenera Edu: 'Izgubio sam samo fizičku snagu, nisam odustao'

Tijekom pada sam izgubio samo fizičku snagu. U glavi sam odlučio da idem dalje, da nema šanse da ne dođem do cilja, rekao je Mislav
Vidi originalni članak

Poligon u blatu među prvim je izazovima za nove kandidate 'Života na vagi'. Jedna od prepreka u izazovu bila je greda koja je brojnima stvarala probleme.

'ŽIVOT NA VAGI' Prvi veliki izazov na motocross stazi: 'Poligon, žalost. Sigurno nećemo motorima kroz blato'

Mladi Mislav Vlašić samopouzdano je krenuo u izvršavanje zadatka iako je priznao da je bio uplašen. Mrežu ispod koje je morao puzati je uspješno prošao, a onda mu se dogodila nezgoda. Popeo se na gredu, koja je bila puna blata, i pao. Trener Edo se preplašio, ali Mislav se na svu sreću nije ozlijedio.

- Mislio sam je proći što brže, nisam išao onako sa strane pa sam zato pao - rekao je Mislav. Vratio se na gredu i iz drugog pokušaja uspješno ju prošao.

- Tijekom pada sam izgubio samo fizičku snagu. U glavi sam odlučio da idem dalje, da nema šanse da ne dođem do cilja. Ako treba i 10 ili 20 minuta doći ću do tog cilja - govori Mislav, a onda je i dodao kako sam sebi želi dokazati da napreduje. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Andrei-AP 13.09.2023.

    Pa kako mogu dati tim ljudima koji se jedva kreću po ravnom takav zadatak odmah na početku? O.K. sve, ali greda. Sama po sebi je izazov, a ova je i blatna i skliska. Mogli su im to ubaciti kasnije.

  • mbutin22 13.09.2023.

    A posle izbora,Jovo nanovo!

  • Miomri 13.09.2023.

    Izdislav 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare