To je to što me zanima!

'Misle da je nagrada 150 tisuća kn, ne znaju da sam je ja uzela'

Kod Marina su je privukli spontanost i dobronamjernost. Bio joj je podrška dok je skidala kilograme, pomogao joj je da je nađe motivaciju i prihvati samu sebe. Par se pred sam kraj showa nije ustručavao poljubiti...
Vidi originalni članak

Par iz 'Života na vagi', Marino Marušić (26) i Sara Sitarić (18), nerazdvojan je i nakon showa. Pohvalili su se da se druže u njegovom rodnom Zadru, a Sara ne može sakriti koliko je zaljubljena u Marina. Sviđa se i njegovoj majci koja je presretna njihovom vezom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svi misle da je prva nagrada 150.000 kuna, ne znajući da sam ja upecala glavnu nagradu - komentirala je ovogodišnja najmlađa kandidatkinja showa na društvenoj mreži. Dodala je kako su snovi postali njezina stvarnost. Ekološka tehničarka iz Ladimirevaca kod Valpova priznala je da prije ulaska u 'Život na vagi' nikada nije imala dečka. 

- Bilo mi je neugodno povjeriti nekome svoje emocije, imala sam strah od odbijanja. Znala sam da nisam najljepša cura, ona za kojom bi dečki padali. I škola mi je bila prioritet, nisam ni htjela imati nekoga s 15, 16 godina. O tome sam počela tek kasnije razmišljati - rekla je Sara. 

Kod Marina su je privukli spontanost i dobronamjernost. Bio joj je podrška dok je skidala kilograme, pomogao joj je da je nađe motivaciju i prihvati samu sebe. Par se pred sam kraj showa nije ustručavao poljubiti pred svima. 

- Marino je uvijek bio jako dobar prema meni i vidjela sam da mu je stalo kako se ja osjećam. Kad god bih se povukla u osamu, uvijek bi se nekim čudom našao uz mene, saslušao me i odmah bi sve bilo lakše. Sve više sam ga primjećivala. Iako mi je, kad smo se upoznavali, rekao: ‘Bok, ja sam Marino, tu iz produkcije, nisam kandidat’ - kaže Sara.

Sara je ušla u show s 137,7 kg, a na posljednjem vaganju imala je 103 kg, odnosno izgubila je 34,7 kilograma. Marino je dogurao do finalista showa. Imao je 167,1 kg na prvom vaganju, a u međuvremenu je izgubio 57,9 kg te sada ima 109, 2 kg.

Podsjetimo, u finalu showa najbolji je bio Robert Baković Roko (43) iz Velike Gorice koji je u 'Život na vagi' ušao s gotovo 170 kilograma, a do finala je spao na 92,9 kg, što je 76,2 kile manje. To je gubitak od nevjerojatnih 45,1 % tjelesne mase, čime je zaslužio titulu pobjednika, a ujedno je postao i bogatiji za 150 tisuća kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 25

  • sky linee 11.12.2019.

    Bravo za njih,neka još dugo dugo ostanu zajedno

  • 11.12.2019.

    Sreću, sreću i samo sreću im želim. Predragi su oboje.

  • Lollica31 11.12.2019.

    Bas su slatki🙂

Komentiraj...
Vidi sve komentare