To je to što me zanima!

Mišo prognozira u Slanome: Hrvatska će biti prvak svijeta!

Nikoga više nećemo ništa moliti. Uložit ćemo sami u svoje stadione i sami pomoći našem nogometu, rekao je pjevač nakon čega je sve oduševio skromnom molbom 'Ajmo sad jedan aplauz za Mišu Kovača'...
Vidi originalni članak

Hrvatska će biti prvak svijeta! Ispali su svi, ali dobit ćemo Engleze pa ću se ja čuditi i pitati što se to događa na terenu, rekao je Mate Mišo Kovač (76) na koncertu u Slanome nakon što se Hrvatska plasirala u polufinale SP-a utakmicom zbog koje su mnogi u subotu izgubili živce. 

- Ti su momci drugačiji od drugih. Ujedinjeni su, imaju srce, imaju dušu. A 'mali Subašić', svaka mu čast - rekao je pjevač na pozornici ne skrivajući oduševljenje pred 'kockastom' publikom', a ni simpatije prema 'divu iz Zadra' koji ni s povrijeđenom nogom nije odustao pa je u Sočiju pomogao da se Ruse nakon 90 minuta i 11-eraca izbaci s Prvenstva. 

Nakon glasnog skandiranja 'Mišo, Mišo' pjevačka legenda nije odoljela da svima objasni da će Nogometni savez dobiti 100 milijuna kuna ako dođemo do prvog mjesta:

- Nikoga više nećemo ništa moliti! Uložit ćemo sami u svoje stadione i sami pomoći našem nogometu - dodao je, nakon čega je sve oduševio 'skromnom molbom' koju je publika jedva dočekala:

- Ajde sad molim vas jedan aplauz za Mišu Kovača - riječi su kojima je zaokružio nogometnu priču i započeo koncert, ali i izazvao 'potres' u Slanome.

Koncert je bio povodom 'Noći Dubrovačkog primorja', a uz legendarnog Mišu nastupili su i Ivana Kovač, Klapa Kontra i Dražen Zečić. Koliko je oduševljenje izazvao Mišin dolazak pokazuje i to da je i načelnik Općine Dubrovačko primorje Nikola Knežić na profilu svoje društvene mreže tu večer uz fotografiju pjevača napisao i 'Stigla je legenda'.

VIDI OVO:  Pogledaj prsten s kojim je Justin Bieber zaprosio curu!

Idi na 24sata

Komentari 34

  • koalala 09.07.2018.

    Vidim da svi pisu krivo pocevsi od novinara. Misina izjava je bila citiram kada Hrvatska pobjedi dobit ce puno novaca u nogometni savez i tim novcima cemo lijepo obnovit i sagradit sebi lijepe stadione. Cijenjeni novinaru ako nisi bio tamo cemu pises clanak i na temelju cega? Po clanku ispada da cemo iz svog dzepa davat a covjek je prico o nsgradi za svjetskog prvaka.

  • Mladen_Podnar 09.07.2018.

    Koliko košta jedan stadion da izgleda kako Bog zapovijeda!

  • marko086 09.07.2018.

    Mišo,lik koji zadnjih 15 godina nemože pjevat a ekipa ga puši jer je dovoljno da se pojavi i digne jednu ruku i promrmlja nekim netazgovjetnim tonom početak pjesme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare