To je to što me zanima!

Mišo odlazi u mirovinu: Sad je vrijeme za nove mlade pjevače

Legenda hrvatske estrade od glazbenika iz bivše Jugoslavije najviše cijeni Riblju čorbu. U Beogradu je zadnji put pjevao 1990. Najavio je povlačenje s estrade
Vidi originalni članak

Nosile su se majice s njegovim likom, a čak je i koktel dobio ime po pjevaču. Neki gosti imali su i brkove kao Mišo.

Mišo Kovač (71) dobio je nagradu Porin za životno djelo. Izdavačka kuća Croatia records u petak mu je u Rijeci uručila zlatnu i prvu dijamantnu ploču u Hrvatskoj.

- Rekorder sam diskografije. Prodao sam 20 milijuna snimaka. Porin je stigao sad, ali bolje ikad nego nikad - rekao je Mišo.

Dodao je da od glazbenika iz bivše Jugoslavije najviše cijeni Riblju čorbu. Ne voli turbofolk, a u Beogradu je zadnji put pjevao 1990.- Želio sam otići tamo, ali nešto mi ne da. Pa sina Edija ubili su u ratu - izjavio je Mišo.

Najavio je povlačenje s estrade. Prepustit će mjesto mladim talentima. Na dodjeli Porina organizirali su i tulum njemu u čast. Puštali su njegove hitove i videospotove. Mnogi su gosti nosili majice s njegovim likom i lijepili Mišine prepoznatljive brkove na lice. Čak su i koktel nazvali njegovim imenom. Glazbena legenda na tulum je došla tek oko ponoći.

Ožalošćeni Rajko ipak je tulumario s glazbenicima...

Član legendarnih Novih fosila Rajko Dujmić (57) i supruga Snježana zabavljali su se na 'Jugotonovu tulumu' u čast Miši Kovaču. Plesali su, smijali se i zabavljali. Rajko je dan prije bio shrvan zbog smrti dugogodišnjeg prijatelja i bubnjara Nenada Šarića.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • user_139303 07.05.2012.

    Možda i je za nekoga Mišo glazbena legenda, ali po mom mišljenju je malo previše samodopadan, sebe diže u nebesa, a po svima drugima pljuje kako ništa ne valjaju...

  • jasmin2213 07.05.2012.

    Rajko Dujmić je shrvan radi smrti prijatelja.što reći nego "..bože čuvaj nas takvih prijatelja,neprijatelja ćemo se čuvati sami"...ali ne bi bilo zgoreg da nas čuva i od takvih roditelja kojima su najvažniji njihovi užici i ne znaju kad je vrijeme da stanu na "loptu" prihvate odgovornost roditelja i dostojanstvo starosti

  • NikolinaRicko 06.05.2012.

    Više nemre ni da pjeva od starosti,stvarno mu je vrijeme.Svaka čast njegovim hitovima ali više nemože!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare