To je to što me zanima!

Mišo party 2: Pred 'Kraljem' od oduševljenja padali na koljena

Mnogi od njih su pali na koljena čim je Šibenčanin počeo pjevati. No Mišo nije samo pjevao, nego je s fanovima podijelio i svoja razmišljanja o životu
Vidi originalni članak

Oko 2000 obožavatelja, koji su došli do karte za drugi koncert Miše Kovača (72) u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, tri sata su bili u deliriju. Svi su uglas sa šibenskom legendom pjevali hitove.

Mnogi od njih su pali na koljena čim je Šibenčanin počeo pjevati. No Mišo nije samo pjevao, nego je s fanovima podijelio i svoja razmišljanja o životu.

- Čovjeka koji ne cijeni ljude i ljubav, nego samo novac, ne poštuje ni Mate Mišo. Takvi neka idu radit’ kod Keruma - rekao je. 

Publika mu je nakon svake pjesme skandirala, a on je objašnjavao zašto je pet puta odbio pjevati za Tita. Prisjetio se i Franje Tuđmana, kojega cijeni iako ne opravdava sve njegove političke poteze, a ispričao je i kako je NY Sun pisao o njemu 2001. kada je donirao novac vatrogascima nakon rušenja “blizanaca”. Kovač je s posebnim emocijama otpjevao “Grobovi im nikad oprostiti neće”, prije koje je rekao da svaki roditelj koji je izgubio dijete zna da ono živi u njegovu srcu, prisjetivši se sina Edija. Feštu je začinila Mišina kći Ivana (36) koja je, po uzoru na oca, dignula na noge dvoranu. Miši je to bila potvrda da je pred Ivanom velika karijera. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 14.02.2014.

    Ovo izgleda kao da je snimano na nekoj duhovnoj obnovi.

  • zof 13.02.2014.

    " S fanovima podijelio i svoja razmišljanja o životu" Ja sam mislio da je s fanovima podijelio lovu od ulaznica, jer su pjevali umjesto njega.. A onda sam se sjetio da je to bila humoristička vijest iz News bar priloga..

  • Kovalski 13.02.2014.

    pa moraju pasti na koljena kada legenda stoji ispred njih, Mišo je bio I uvijek će biti legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare