To je to što me zanima!

Mišo uoči nastupa u Splitu: Oli je stvorio karijeru zahvaljujući mom savjetu oko pjevanja

Iza njega je 58 godina karijere, a u tom razdoblju prodao je više od 20 milijuna ploča. Iduće nedjelje na pozornici će mu se na bini pridružiti Joško Čagalj Jole, Saša Antić, Ivana Kovač, Alen Nižetić i klapa Rišpet
Vidi originalni članak

To mora znat u Zagrebu i policija jer na mojim koncertima ima i Bad Blue Boysa i Hajdukovaca, a da se nikada nisu gurnuli. Nikada!, rekla je dalmatinska legenda Mate Mišo Kovač (80) za RTL Exkluziv. Na splitskom Starom placu nastupat će 5. lipnja, a unatoč svim nedaćama u zadnje vrijeme; od korone do teške upale pluća, osjeća se dobro i veseli se koncertu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Malo ljudi zna da je Kovač odredio karijeru pokojnog Olivera Dragojevića

- Sad ćeš pjevati: 'Lipo li jeeeee, lipo li jeeee, moj galebe'... pjevaš sebi, Olivere, svojoj duši i tako moraš na sceni. On je mene poljubio, ja sam otišao. Ja sam pobijedio na festivalu, a on je bio osmi. To nema veze! On je stvorio karijeru zahvaljujući savjetu koji sam mu ja dao - priznao je Mišo.

Iza njega je 58 godina karijere, a u tom razdoblju prodao je više od 20 milijuna ploča. Iduće nedjelje na pozornici će mu se na bini pridružiti Joško Čagalj JoleSaša AntićIvana Kovač, Alen Nižetić klapa Rišpet.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • iva ivic 31.05.2022.

    Uz svo poštovanje: kada ćete shvatiti da je prošlo njegovo vrijeme.

  • indijanac1 31.05.2022.

    Brko nelaprdaj gluposti!

  • čimbenik 30.05.2022.

    Koje su to gluposti?! Za razliku od ovog Miše, Oliver je pjevao i nije dizao ruke dva sata!

Komentiraj...
Vidi sve komentare