To je to što me zanima!

Miss Angole najljepša, a naša misica nije ušla ni u Top 16

Miss Universe Leila Lopes žiri i publiku osvojila je kada je izjavila da na sebi ne bi ništa mijenjala, te da je kroz život vode vrijednosti koje ju je naučila njezina obitelj
Vidi originalni članak

U ponedjeljak navečer u Sao Paulu je izabrana nova Miss Universe. Titulu je odnijela Miss Angole Leila Lopes (25). Prošlogodišnja pobjednica Meksikanka Ximena Navarrete predala je krunu svojoj nasljednici. Hrvatska predstavnica Natalija Prica na natjecanju nije prošla zapaženo. 

- Zadovoljna sam sa sobom i ne bih ništa mijenjala na sebi. Obdarena sam unutarnjom ljepotom. Od svoje obitelji naslijedila sam mnoge vrijednosti koje ću i dalje slijediti kroz život - samouvjereno je odgovorila Leila na pitanje žirija što bi promijenila na sebi.

Prva pratilja je Ukrajinka Olesia Stefanko (23), dok je Brazilka Priscila Machado (25) vlasnica titule druge pratilje. U top pet našle su se i Miss Filipina Shamcey Supsup (25) i Miss Kine Luo Zilin (24). 

Misica Crne Gore ponijela je titulu Miss simpatičnosti

Nikolina Lončar (18) iz Crne Gore postala je Miss simpatičnosti, a švedska predstavnica Ronnia Fornsedt (20) ponijela je titulu Miss fotogeničnosti. 

Ove godine je izabrano Top 16 djevojaka za razliku od prošlih godina kad ih je birano Top 15. Među njima su bile misice iz Australije, Kostarike, Francuske, Portugala, Paname  te Kosova, Kolumbije, Portorika, Nizozemske, Amerike i Venezuele.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Faustina009 13.09.2011.

    Baš mi je drago da je ova djevojka pobjedila - skromna ali opet pametna i lijepa..Jako mi je drago što nije ušla na velika vrata ona Miss Kolumbije koja je osvanula sa međunožjem po cijelome svijetu, koja misli da ako ju je pregazilo cijeo brdo muškaraca do 22 godine, da je vrijedna..Ipak ima pravde..

  • Lily-Master 13.09.2011.

    uuuuuuuuuuuuuu je**te koja promjena-ove godine ih je birano 16 najljepsih, a ne 15 kao prosle godine!!! JAKO BITNO! ti izbori ljepote su cista sprdnja! dajte te pare siromasnima,a ne ih ovako uludo trosit na badiće i šminku za ''wanna be misice''

  • MajaDoJaja 13.09.2011.

    Oh, pa to je zaista nešto novo! Ne znam samo da li je veće iznenađenje to što naša cura nije među petnest ili to što je missica izjavila da ima unutarnju ljepotu i njeguje tradicionalne vrijednosti! A mahanje i zalaganje za mir u svijetu? Potpuno nepredvidvidljivo, za izgrist nokte isprid tv-a od neizvjesnosti!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare