To je to što me zanima!

Miss Australije prigovorili zbog prozirne haljine i malog bikinija

Organizatori svjetskog izbora za Miss Universe prije par dana opomenuli su Miss Kolumbije jer nije nosila gaćice ispod haljine. Sada ih smeta i Miss Australije
Vidi originalni članak

Djevojke koje se ove godine natječu za titulu Miss Universe svijeta, suočavaju se s brojnim kritikama na račun svojih odjevnih kombinacija. Iz direkcije nisu zadovoljni haljinama koje, prema njima, previše otkrivaju i s bikinijima za koje tvrde da su premali. Nakon što su organizatori izbora opomenuli Miss Kolumbije Catalinu Robayo  (22) jer na predstavljanju djevojaka ispod haljine nije nosila gaćice, nije im se svidjela ni poluprozirna večernja haljina Miss Australije.  

Misici Scherri -Lee Biggs (20) organizatori su poručili da si nabavi veće gaćice bikinija kako joj stražnjica ne bi 'ispadala' dok šeće pistom, a poluprozirnu večernju haljinu ocijenili su kao provokativnu. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • tajnamoja 12.09.2011.

    Zašto im ne daju pravila da pročitaju, ne shvaćam..

  • benarfa 12.09.2011.

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jesi dobbbbbbbraaaaaaaaaaaa!!!

  • nefer 12.09.2011.

    ovo s prozirnom haljinom shvatam radi fer natjecanja, ako su ostale takmičarke imale neprozirne...inace koja glupost je braniti prozirnu haljinu kad se pokazuju u bikinima ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare