To je to što me zanima!

Miss Francuske kratkom kosom podijelila publiku: 'Ne shvaćam, zašto treba imati dugu kosu?'

Studentica Ève Gilles sa sjevera Francuske odnijela je pobjedu na nacionalnom izboru za Miss
Vidi originalni članak

Titulu nove miss Francuske odnijela je studentica matematike Ève Gilles, a odmah je privukla veliku pozornost zbog detalja koji je razlikuje od većine misica. 

MARIJA VUKAŠINA ZA 24SATA Miss turizma Hrvatske: 'Jedva čekam sutra prošetati u svojoj lijepoj nacionalnoj haljini...'

Naime, Ève nema dugu i bujnu kosu kao što misice inače nose, već ima kratku dječačku frizuru. Miss s kratkom kosom nikada nije pobijedila na natjecanju, piše francuski L’Indépendant. 

Reakcije su miješane, dok neki veličaju njezinu različitost, na X-u mnogi korisnici zbijaju šale na račun novoodabrane misice. 

- Kako vam se sviđa nova miss Francuske - upitao je korisnik uz fotografiju muškarca sa sličnom frizurom. 

Neki pak nisu vidjeli problem odabirom predstavnice. 

- Ovaj puta se ne slažem s vama. Mora imati dugačku kosu i velike grudi da bi bila žena? Ovi komentari su jako seksistički - napisala je pak korisnica. 

Nova miss Francuske je i sama svoju pobjedu opisala 'pobjedom različitosti', ali priznala i da se za kratku frizuru odlučila tek nedavno. 

BODYBUILDING BAKA IZ ŠIBENIKA Nada Nemčić (65) je pobijedila gravitaciju: Sin mi je rekao da sam odbojna, a sada sam Miss!

- Navikli smo vidjeti lijepe misice s dugom kosom, ali ja sam odabrala androgini look s kratkom kosom. Odlučila sam se ošišati iz hira, zbog sebe i da ne budem miss. Ali skraćivanje kose onda je izvuklo nešto iz mene, promijenilo me i učinilo da djelujem snažnije - rekla je, a neki su je kritizirali jer smatraju da kratka kosa nije 'različitost', već osobni odabir. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • simonairena 18.12.2023.

    sto se desilo s mojim komentarom od jucer? obrisan? zasto? prva komentirala clanak i obrisano???? zato sto sam napisala da tko je lijep i kratka kosa mu lijepo stoji( kao npr. njoj). A kad netko psuje i ponizava druge to ne obrisete kreteni

  • miro f mirić 18.12.2023.

    nevjerojatni su ti mediji u svom širenju diktature woke lgbtiq+++ rodne ideologije. pa vi ste u svojoj srži isključivi. To Se ogleda u činjenici da kratku kosu proglašavate dječačkom. Zašto? svakoga koji misli drugačije proglašavate luđakom i krezubim ognjištarom. Zašto?

  • Mr. Pickles 18.12.2023.

    Ima pravilne i lijepe crte lica, uz zanimljiv pogled i osmijeh to zaokružuje više nego dobar dojam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare