To je to što me zanima!

Miss Hrvatske 2018.: Počinje novi ciklus županijskih izbora

Direkcija Miss Hrvatske između ostalog uvodi novitete u samo bodovanje, a uz kategorije Multimedija, Top Model, Intervju, Sport & Fitness i Talent otvara se nova kategorija Head to Head izazov
Vidi originalni članak

Jedna od novosti je da Tihana Harapin Zalepugin postaje službeni Casting manager Direkcije Miss Hrvatske, a djevojke koje se pokažu najuspješnijim u kategoriji Top Model, čiji je mentor Tihana, imaju priliku potpisati ugovor s Talia Model.

Direkcija između ostalog uvodi novitete u samo bodovanje, a uz kategorije Multimedija, Top Model, Intervju, Sport & Fitness i Talent otvara se nova kategorija Head to Head izazov koji će voditi Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske, a građani će preko društvenih mreža moći bodovati djevojke te tako plasirati jednu od njih u superfinale Miss Hrvatske 2018. godine.

Svake godine pokušavamo držati se trendova koje nam nalaže Miss World te ih prilagoditi našim tržištima kako bi djevojke dobile što bolje edukacije i bile pripremljene za svjetski izbor.

- Dosta rada je uloženo u ovu priču i stvaranju novih projekata pa se nadamo kako će i same djevojke biti zadovoljnije - izjavila je Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatske. 

Ciklus  izbora otvaraju dvije županije, a to su Zagrebačka županija koja se radi pod pokroviteljstvom Grada Dugo Selo, a sam izbor će se održati 10.3.2018. s početkom u 20:00, Klet obitelji Bunčić. Druga županija je Krapinsko-zagorska čije je organizator Direkcija Miss Hrvatske i suorganizator Krapinsko-zagorska županija, a održat će se 17.3.2018. u Pučkom otvorenom učilištu Krapina.

Sve djevojke koje su zainteresirane za prijavu u svojim županijama mogu kontaktirati Direkciju putem maila i saznati više informacija o samim događanjima na njihovim službenim stranicama.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare