To je to što me zanima!

Miss Hrvatske Ivana Vasilj iz Koelna: Pamet je moć!

Na izboru u Iloku titulu Miss Hrvatske 2009. dobila je Miss dijespore Ivana Vasilj (21). Lentu Mistera Hrvatske 2009. ponio je Bruno Orešković (20)
Vidi originalni članak

Miss Hrvatske je Ivana Vasilj (21) iz Kölna. Nakon dugo vremena lenta najljepše pripala je plavokosoj djevojci, Miss dijaspore, koja korijene po ocu vuče iz Međugorja, a po majci iz Gospića. Na pitanje bi li radije odabrala nogometaša ili studenta kvantne fizike, prvo je promrmljala nešto na jako lošem hrvatskom, a potom zaključila: “Pamet je moć”. Ona je i Miss simpatičnosti. Dobila je automobil Citroen C3. Prva pratilja je Dora Markotić, a druga Leonarda Obradović, inače Miss Zagreba i kći vlasnika narodnjačkog kluba Ludnica, Gorana Obradovića. Misterom Hrvatske proglašen je Bruno Orešković (20), Mario Anić-Kremić je prvi pratitelj, a drugi je Valentino Kuzmić. Mister je dobio skuter.
Ovogodišnji izbor za Miss i Mistera organiziran je prvi put na istoku Hrvatske, u Iloku. Sve je bilo u etnostilu, pa su kandidati pozornicom prošetali i u narodnim nošnjama. U publici je bio i Petar Čobanković, a nastupao je Sandi, neizostavno lice izbora ljepote. Publiku je ipak najviše zabavila Indira, koja je tijekom nastupa pala na stražnjicu.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • lljuni 17.06.2009.

    joooj koja ljubomora. cura je prava, da bi mogli svi bi mi snjom na pice. nimalo arogantna, kao sto su to vase favoritkinje (prva i druga pr.) digle nosove u nebo i to je za vas neka ljepota. neznam sto se bunite, pola hrvatske vladaju hrvati iz bosne i hercegovine ili daleke dijaspore (od sporta do politike). zasto pustate nogometase u inozemstvo i istovremno da prezentiraju hrvatsku na prvenstvima??!?!!?!

  • slama 15.06.2009.

    ova elegovićka stvarno očito misli kak je strašno sexi i da ima dobre noge...??

  • brođanka 15.06.2009.

    pa kako ona glupača može bit miss hrvatske,nije uspia u njemačkoj pa došla vam,malo važne ljude potplatila,i eto je pobjedia,a glupa ko noć nezna ni pričat na hrvatskom,i još plavuša,trššššš,bolje da je dora pobjedila,a i još je tamo bio cura koje su stvarno preljepe,a ne ko ova ivana,...... a mister je preljep,i trebo je pobjedit,al i ostaliu su zaista preljepi,osim nekih koji izgledaju odvratno(jedan ili dvojica)....al ovo se vdilo da je namješteno....sve je laž.....al bar mister nije za bacit ko missica,......mister zakon.......... i da naši brođani bilo ih je puuno,i bilo nam je svima čast ih gedati,jer su svi pravi ljepotani..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare