To je to što me zanima!

Miss: U kojoj su regiji Iločki podrumi? Pa u Iloku, zar ne...

Natjecateljice su se prošetale u haljinama, opravama od pravog krzna i bikinijima. No presudni su bili odgovori na pitanja koji pokazuju zrelost i osobnost djevojaka
Vidi originalni članak

Osobnost je tu presudna. A to najviše odlučuju odgovori na pitanja žirija. Neke su favoritkinje na tome kiksale i odmah izgubile bodove.

Rekao je to Novica Bogdanović iz direkcije izbora za Kraljicu Zagreba. S tim se mišljenjem složila i voditeljica programa Doris Pinčić.

- Je li to zastarjela i nefeministička tradicija je široka tema i o tome bi se puno moglo razgovarati, no svaka djevojka donosi odluku za sebe. Na kraju je najvažniji karakter koji se vidi kroz razgovor - rekla je. Zanimljivo je da se ta osobnost procjenjuje nakon runde vjenčanih haljina, neekološkog pravog krzna, večernjih haljina brenda Croatica za “modernu suvremenu ženu” i reda golotinje, i to s jednim pitanjem po svakoj finalistici. 

U koji grad, daleko od Hrvatske, želiš otputovati? Pa u London, zbog Big Bena

Tako je djevojku članica žirija Ankica Dobrić upitala voli li sapunice i preferira li više hrvatske ili turske. Drugu su pitali u koju regiju dolazi kad dođe u Iločke podrume, na što je ona, nakon duge i mučne pauze, odgovorila - u Ilok, a treća je s publikom podijelila kako se nosi s muškarcima kad na obali, tijekom sezone, radi kao hostesa.

Dragi Bože, blagoslovi naše sponzore da se ovaj događaj održi i sljedeće godine

- Dobivala sam puno ponuda za doći na brod. Sve to treba s puno hihihi, hahaha, malo se podružiti i tako to - rekla je.

Kao zabavni dio programa bili su Lidija Bačić s pjevanjem na playback i grupa Kumovi s pjesmom “Ljubica”, koju su odsvirali na “neuštekanim” instrumentima. Predsjednik žirija bio je Ljubo Jurčić, a titulu kraljice na kraju je, ponajviše zbog osobnosti, odnijela Marija Vukojević (19), koja je na pitanje o tome tko joj je najveća potpora na izboru rekla da su to mama i sestra.

Jako sam uzbuđena. Nisam ovo očekivala. Sve će mi ostati u lijepom sjećanju

Idi na 24sata

Komentari 60

  • mary_s 02.12.2015.

    meni je curka baš lijepa... iako ne razumijem baš što ona dobiva tom titulom osim novčića, ali eto ako im je o zanimljivo tko sam ja da im branim...

  • KOKKYCH 02.12.2015.

    malo su ružjikave ako uzmemo u obzir da su maksimalno dotjerane....sorry

  • DoraKatarina 02.12.2015.

    Moju izjavu su u potpunosti skratili tako da zvucim kao glupaca,ali nema veze

Komentiraj...
Vidi sve komentare