To je to što me zanima!

Elizabeta Burg iz Vrbanje je Miss Universe Hrvatske 2012.

U Kristalnoj dvorani hotela Westin maturantica Zdravstvene i veterinarske škole iz Vrbanje postala je naša 16. predstavnica na izboru ljepote u vlasništvu D. Trumpa
Vidi originalni članak

Prošlogodišnja misica Natalija Prica na izboru za Miss Universe Hrvatske 2012. večeras je lentu najljepše predala Elizabeti Burg (18), maturantici Zdravstvene i veterinarske škole iz Vrbanje. Ona je tako postala 16. predstavnica naše zemlje na ovom prestižnom izboru ljepote koji ove godine slavi svoju 61. godišnjicu, a čiji je vlasnik Donald Trump. Prva pratilja je Monika Mrvelj, studentica Veleučilišta Vern iz Zagreba, a druga Dorotea Zorić, maturantica Narodnog učilišta iz Rijeke. Izbor je održan u Kristalnoj dvorani hotela Westin.

Izbor je vodila Fani Stipković, a goste su zabavljali Jelena Rozga te Tonči Huljić & Madre Badessa band s kojima je nastupio i Petar Grašo.

Idi na 24sata

Komentari 211

  • luka87 04.04.2012.

    Elizabeta ima lijepo lice, ali tijelo katastrofa, građa tijela nula bodova..preizduzen trup...neizrazen struk siroki bokovi i stupaste noge, na svjetskom izboru ce biti na zadnjem mjestu.Tako je to u zemljama poput nasih gdje ima korupcije cak i na ovakvim izborima, i ne pobijedi najljepsa, nego s najjacom vezom.

  • Lily-Master 04.04.2012.

    jaooo...a jeste gledali sinoc studio 45. na pitanje voditeljice dal je ikad upotrebljavala ljepotu da se progura,ona je odgovorila-da,kad tati zatrepćem okicama i kažem mu-a daj tata,molim te! hahahahahahahahahahah! super,sjedni, pet! izjava ti je stvarno na mjestu. super je to kad ti ljepota pomaže kod tate :/// hahahahah

  • pravnik01 04.04.2012.

    moja je cura miss! Što nam nameću ovi novinari, televizije, zatupljuju. Kao i ona sra nja npr. angelina jolie najljepša žena na svijetu. pa ja na putu do faxa vidim na desetine ljepših. Toliko me to iritira, da se samo nasmijem na takve naslove i prelistam. Kult idola, bokte vidio, kad pitaš klinku što želiš biti kad odrastes, kaže jelena rozga,,pujpujpujpuj, SRAMOTA, LJUDI OSVJESTITE SE I ŽIVITE SVOJE ŽIVOTE I LATITE SE KNJIGE A NE GLUPOSTI!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare