To je to što me zanima!

Miss Universe: Ivana Mišura je spremna za preliminarni izbor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Naša misica pozvala je ljepotice u Hrvatskoj da krenu njezinim stopama i pokušaju biti Miss Universe sudjelujući u reality showu Rising.star na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Dok se Ivana Mišura (25) priprema za preliminarni izbor Miss Universe večeras u Miamiju, koji možete uživo pratiti na službenoj stranici izbora za Miss Universe, u Hrvatskoj se više od 150 djevojaka priprema preuzeti njezinu krunu. Hrvatska direkcija izbora prva je u svijetu unaprijedila format natjecanja. Castinzi uživo su zamijenjeni digitalnim castingom gdje se djevojke same predstavljaju kroz fotografije i videe.

Rising.star je reality show na društvenim mrežama, koji će se moći pratiti i na 24sata.hr, koji djevojkama daje priliku da se u 90 dana predstave, izgrade svoj javni imidž i osvoje simpatije publike.

Djevojke se javljaju same, ali ih nalaze i naši skauti nakon čega se stupa u direktan kontakt putem Instagrama.

Rising.star kroz 90 dana u dnevnim i tjednim zadacima djevojkama daje platformu za vlastitu promociju. Dvadeset djevojaka koje ulaze u finalni izbor dobit će status najljepših Hrvatica u 2015. godini. Čak pet djevojaka ponijet će titulu misice u kategorijama ljepota, talent, osobnost, stil i inteligencija.

Jedna od njih ići će na svjetski izbor i preuzeti poklone u vrijednosti više stotina tisuća kuna. Kroz rising.star djevojke mogu svoj Instagram profil, svoj dobar izgled i kreativnost pretvoriti u priliku da svoj život uzmu u svoje ruke i daju si priliku da zabljesnu u punom sjaju. Djevojke se prijavljuju jer žele probati i doživjeti nešto drugačije od poznate im svakodnevice, a izazov im je osvojiti publiku i utjecati na ljude.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • suza13 23.01.2015.

    majami jami jamiiii

  • dipsy2010 22.01.2015.

    Miss inteligencije .... hahahahahahahaha

  • ankastazio 22.01.2015.

    brezveze

Komentiraj...
Vidi sve komentare