To je to što me zanima!

Mišura prva kod kozmetičarke: 'Popravila' se nakon poroda...

Malena Tara ovog vikenda napunila je tri mjeseca, a ponosna Antonija ne skriva koliko je sretna otkako je djevojčica došla u život nje i supruga Marka Sandrića...
Vidi originalni članak

Stožer za civilnu zaštitu odlučio je od danas rade i kozmetički saloni, a naša proslavljena košarkašica Antonija Mišura Sandrić (31) bila je prva mušterija jednog šibenskog salona. To je ujedno i prvi put da su fotografi snimili Antoniju nakon što je rodila kćer Taru

POGLEDAJTE VIDEO: Antonija Mišura u kozmetičkom salonu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pri ulasku u salon Antonija je dezinficirala ruke i stavila masku. Kod kozmetičarke je, između ostaloga, 'popravljala' trepavice i radila manikuru.

Malena Tara ovog vikenda napunila je tri mjeseca, a ponosna Antonija ne skriva koliko je sretna otkako je djevojčica došla u život nje i supruga Marka Sandrića (32). Društvene mreže 'preplavljene' su fotografijama s kćeri.

Veliku pomoć novopečenoj majci pruža suprug Marko.

- Ne mogu vam opisati koliko sam iznenađena kako se snašao. Sposoban je uspavati Taru, presvući je. Ništa mu nije problem - otkrila je Mišura nedavno za Story.

Antonija se jednom prilikom našalila kako je mislila da je treniranje košarke nešto najteže, ali da je sada uvidjela da to ipak nije tako.

- Majčinstvo je uistinu zahtjevno. Brineš se oko svake sitnice i gluposti, testiraš samog sebe. A opet, s druge strane, uživaš maksimalno - poručila je.

Podsjetimo, Antonija se udala za Marka u kolovozu 2015., nakon deset godina veze. Na Mediteranskim igrama u Pescari 2009. Antonija je izabrana za najljepšu sportašicu Mediteranskih igara, a na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. poznati američki portal Bleacher Report izabrao ju je za najljepšu sportašicu Olimpijskih igara.

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • nataodinata 04.05.2020.

    Što joj je to na glavi ?

  • trpaj_sirotinju 04.05.2020.

    au došla je do zida

  • 04.05.2020.

    Kako je sexy u jeansu i tenisicama,uf prejakoooo!Žene ugledajte se

Komentiraj...
Vidi sve komentare