To je to što me zanima!

Mito za pobjedu: 'Ako prođe dalje, dobit će pola sladoleda'

FINALISTI Među 12 djevojčica do kraja showa došla su i dva dječaka, Lovro Ivić (12) i Marin Bulić (10), koja već imaju ozbiljne gaže pa će zapjevati u operi
Vidi originalni članak

Lovro je u “Zvjezdicama” pjevao sve ženske pjesme, a obožava Adele i njezin hit “Someone Like You”.

Među 12 djevojčica u finalu showa našla su se i dva mladića, Lovro Ivić (12) iz Popovače te Marin Bulić (10) iz Višnjevca kraj Osijeka.

- Lovro je vjerovao da će dogurati tako daleko, a s obzirom na njegove sposobnosti, ni mi nismo sumnjali u to - rekao je tata Dominik. Nedavno je pošao u glazbenu školu, a želja mu je upisati i Glazbenu akademiju. Lovrin pokojni djed je lijepo pjevao, a i cijela obitelj ima sluha.

- I mlađa seka Lucija obožava pjevati. Ima poseban glas i Lovrina je najvatrenija navijačica. Svima je u školi rekla da moraju gledati finale. Još na početku mi je rekla: ‘Ako braco prođe dalje, dat ću mu pola sladoleda’ - ispričao je tata. Maleni pjevač svira i klavir, a nastupat će i na božićnom koncertu u Domu kulture. I Marinov talent mještani su već odavno primijetili. Dječak će 8. studenoga pjevati na dobrotvornom koncertu za pomoć ženskom rukometnom klubu Josipovac - Višnjevac. Kao dio dječjeg zbora Osječki zumbići, nastupat će u operi “Tosca” Giacoma Puccinija. Marin želi biti inženjer elektrotehnike.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Kraven the Hunter 23.05.2024.

    Lijepo

  • 04.11.2015.

    Kako je mogao upisati glazbenu školu sa 12 godina? U Zgb u mnogim glazbenim školama sa 12 si već odavno prestar i ne prolaziš audiciju.

  • kokaza5 02.11.2015.

    Lovro je presladak !

Komentiraj...
Vidi sve komentare