To je to što me zanima!

Mjesec dana pred porod: Coco ne odustaje od seksi odjeće

Coco T je poznata po svom provokativnom odjevnom stilu, a od njega ne odustaje niti u osmom mjesecu trudnoće, stoga i dalje nosi vrlo duboko dekoltirane haljine
Vidi originalni članak

Bivša plesačica i Playboyeva zečica srpskog podrijetla Coco Austin (36) i reper Ice-T (57) u braku su 13 godina, a za mjesec dana postat će roditelji djevojčice.

Ni to nije usporilo Coco, koja i dalje obilazi glamurozne evente i fotografira se u izazovnim kombinacijama. Trudnički trbuh ne skriva, dapače ističe ga, jednako kao i grudi, noge i stražnjicu, po kojoj je posebno poznata. 

Ice-T i Coco okušali su se i u reality žanru te su tri godine bili zvijezde serijala 'Ice Loves Coco', u kojima su gledatelji pratili svakodnevni život glamuroznog para. Danas u tandemu s bliskim prijateljem, inače organizatorom vjenčanja Davidom Tuterom, bira što oskudniju odjeću prozirnih materijala i dubokih proreza u kojoj će najbolje pokazati svoje obline. Bivša Playboyeva zečica i reper koji od 2000. godine glumi u kriminalističkoj seriji 'Zakon i red' odlučili su kćer nazvati Chanel Nicole.

Ice-T svoj uspjeh u showbusinessu pripisuje godinama koje je proveo kao svodnik, a svoja je iskustva vješto opjevao i time postao pionir rapa Zapadne obale.

Raskošna Coco slavu duguje boravku u Hefnerovoj vili i razgolićenim fotografijama.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare