To je to što me zanima!

Mlađahni Matej traži ljubav: Padam na visoke i glasne crnke

NAJMLAĐI KANDIDAT Strankinja mu je ovo ljeto na računu ostavila broj telefona i napisala ‘Javi mi se’. Želi djevojku s kojom će se brinuti o vrtu i kokicama
Vidi originalni članak

Zajedno smo bili dvije godine. Htio sam je zaprositi taman kad sam saznao da me prevarila. Bio sam shrvan i brzoplet, prisjetio se Matej prve velike ljubavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Matej Marenić (25) dolazi iz Krasna u Lici, bavi se ugostiteljstvom, obrađuje vrt i brine se o kokicama i pilićima. Iako se puno puta razočarao u ljubavi, ne predaje se. Kaže kako su ovo ljeto cure prve prilazile njemu.

- Svašta se događalo. Bila je dobra sezona. Jedna mi je na računu ostavila broj telefona i napisala ‘Javi mi se’ - ispričao nam je najmlađi kandidat. Ne voli prepotentne i umišljene djevojke koje se prenemažu.

- Volim glasne, zgodne i visoke crnke. Mora biti i šarmantna i dobra, iste naravi kao ja. Htio bih curu s kojom ću se slagati u svemu - opisao je svoju djevojku iz snova. Iako se prije pet godina htio zaručiti, kaže kako još nije spreman za brak.

- Ima vremena - smije se Ličanin. Vjeruje kako će u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' upoznati nekog novog, a možda i pronaći ljubav. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • yahoooo1 06.09.2017.

    Ako su ti toliko cure prilazile i brojeve ostavljale sta trazis u ljubav je na selu ??? Kao da ces nesto pametno naci samo.glupiranje...

  • Mthesecond 06.09.2017.

    "Ne voli prepotentne i umišljene djevojke koje se prenemažu" Bojim se da nema drugih...Hahaha...Šarmantna,dobra,zgodna...Znanstvena fantastika...Previše traži...Ko da je u potrazi za iglom u plastu sijena...Sretno mu :))

  • Linz 06.09.2017.

    Jel' zna netko kako se zove ovaj magarac na ovoj sliki ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare