To je to što me zanima!

Mlada i neoprezna: Franka je pokazala gaćice na nastupu

PREVELIKI IZREZ Pjevačica je nastupila na prvom hrvatskom izboru za Kraljicu ljepote. Pjevala je u izazovnoj bijeloj haljini koja je sprijeda imala preveliki izrez
Vidi originalni članak

Kao što na vjenčanju gošće ne bi smjele zasjeniti mladenku, tako i na izborima ljepote u prvom planu trebaju biti ljepotice koje se natječu. Franka Batelić (21) je izgleda zaboravila na to pravilo pa je na prvi hrvatski izbor za Kraljicu ljepote došla u izazovnoj bijeloj haljini koja je sprijeda imala preduboki izrez zbog kojega su joj svi koji su stajali malo bliže pozornici mogli vidjeti gaćice.

No, Frankina izazovna haljina ipak nije upropastila izbor pa smo u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog dobili prvu hrvatsku Kraljicu ljepote, Nikolinu Pavlić, koju je okrunila upravo mlada pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 265

  • McM 19.05.2013.

    o kakvim vi glupostima pisete.... oooooooooooooooooo zivoteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, hahahahaha

  • japanokinez 09.05.2013.

    Kakve odvratno sažvakane gače i još ste zaboravili napisati da su blago smeđe-žutkaste jer ih nije stigla promjeniti još iz Moskve. E to ti je da poludiš. Fotograf je ispod razine mora, a Franka s gačama na platformi. Taman da je imala haljinu od Elizabete Gojan, vidjele bi joj se gače.

  • limun 07.05.2013.

    a šta bi tek bilo da nije imala gaće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare