To je to što me zanima!

Mlađahna djevojka Ala Pacina (83) zabranila mu jednu stvar: 'Ogorčenost izvire s obje strane'

Ranije je Al Pacino sumnjao kako dijete koje čeka njegova djevojka Noor Alfallah nije njegovo, pa je zatražio da potvrdi očinstvo DNK testom
Vidi originalni članak

Noor Alfallah (25), mlađahna djevojka Al Pacina (83), s kojom glumac očekuje dijete, zabranila je njegovoj bivšoj djevojci Lucili Soli (46) da ih posjećuje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, njezina veza s Alom postala je ozbiljnija, i Lucili je postalo sve teže suočiti se s njim. Noor pokušava držati Lucilu dalje od Ala - rekao je izvor, prenosi Marca.

Argentinska glumica i glumac započeli su vezu 2009., a prekinuli su nakon gotovo deset godina ljubavi. O njihovom prekidu nije se znalo puno detalja, no izvori kažu da su ostali u dobrim odnosima. Štoviše, mnogi ih opisuju kao najbolje prijatelje.

Uz to, strani mediji prenose kako je Lucila očajna novim razvojem događaja. U toj mjeri da se iz Kalifornije preselila u New York kako bi bila bliže svojoj kćeri Camili Morrone (25). Istoj onoj koja je u fokus javnosti došla nakon romanse s glumcem Leonardom DiCaprijem (48), s kojim ga je upoznao upravo Pacino.

- Tenzije između Lucile i Noor su porasle posljednjih mjeseci uz ogorčenost koja izvire s obje strane - tvrdi izvor.

PLANIRAJU ZAJEDNIČKA DRUŽENJA Al Pacino (83) će uskoro dobiti dijete, De Niro (79) je otkrio što misli o tome: 'On je malo stariji'

Podsjetimo, Al Pacino je sumnjao kako dijete koje čeka njegova djevojka Noor Alfallah nije njegovo, pa je zatražio da potvrdi očinstvo DNK testom, izvijestio je TMZ. Glumac nije vjerovao da je dijete njegovo zbog medicinskog problema koji obično uzrokuje neplodnost. Noor je naposljetku napravila test koji je dokazao da je Pacino otac njezina djeteta.

POGLEDAJTE ŠTO JE MARIJAN BAN PRIZNAO NOVOM FRONTMENU DALEKE OBALE:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Puno volim Hrvatsku 05.06.2023.

    Siše ga ko bombonu.

  • rocky55555 05.06.2023.

    To dijete će provesti brojne sretne trenutke u igri sa mlađahnim ocem...

  • princ na bijelom 05.06.2023.

    Trava i užas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare