To je to što me zanima!

Mlade nade rocka: Bolje da sviramo, nego se drogiramo!

U petak, subotu i nedjelju će se u Total Rock World klubu u Ulici Ljudevita Posavskog 48 održati "nulti koncerti" na kojima će se publici vratiti duh starog rock Zagreba
Vidi originalni članak

"Želimo mlade dobiti da sviraju i maknuti ih s ulica" rekao nam je Walter Neno Neugeubauer, glavni organizator i predsjednik udruge Total rock world. 

Pod nazivom "Young power night" u petak, 28.2. će u Total Rock World Clubu nastupiti bendovi iz čak sedam zagrebačkih srednjih škola. To su redom Prva, Treća, Peta, Trinaesta i Osamnaesta gimnazija, te Elektrotehnička srednja škola. Odaziv mladih je velik i jedva su dočekali dobiti priliku pokazati se publici, rekao nam je Neugeubauer. Mlade nade nastupaju pod motom: Bolje da sviramo, nego se drogiramo!

U subotu 1.3. zagrebačku publiku čeka "Rollin' night" gdje će moći čuti rock 'n' roll, rockabilly, blues i country. Samo neki od izvođača su Picksiebner, Catpaws, Rockheads, Walter & The Cadillac... 

Nedjelja je rezervirana za opuštanje, slušaonicu i plesnu večer pod nazivom "Rockin' sunday". 

Vrata kluba se u petak i subotu otvaraju u 19 sati, a u nedjelju u 18 sati. Ulaznica je simboličnih 30 kuna, a uz flyer za koncert košta 20 kuna. 

Pozivamo sve mlade zagrebačke bendove da u petak snime svoje nastupe. Snimljeni materijal uploadajte na YouTube pošaljite na mail: reporter@24sata.hr te napišite ime benda i ime pjesme. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • KapitalističkaStoka007 27.02.2014.

    Jel bude droge?

  • rooster 27.02.2014.

    A je, svi trizni i cisti ce doci, pa nije bezveze sex,drugs&r'n'r, osim ako nije krscanski rock, e to je vec drugi (zastrasujuci) par opanaka.

  • duhnaroda 27.02.2014.

    bolje da svirate i da se drogirate ,jer tako možete samo napredovati :) a tko svira i govori da se nedrogira taj laže ko pas

Komentiraj...
Vidi sve komentare