To je to što me zanima!

Mladen Badovinac iz TBF-a slomio je nos u kazalištu

Predstava 'Garaža' odigrati će se u kazalištima u New Yorku i Zagrebu. Likovi se na pozornici za vrijeme predstave tuku, skidaju pa čak i seksaju
Vidi originalni članak

Glumci Zagrebačkoga kazališta mladih zbog predstave “Garaža” mjesecima su s trenerom Marinkom Petričevićem uvježbavali borilačke vještine. Mladen Badovinac (32), pjevač TBF-a, u ringu je slomio nos, a Barbara Prpić (32) uganula je zglob. Priča o apokaliptičnu svijetu, nasilju i eutanazijskom turizmu premijeru će imati 28. siječnja u New Yorku, pa su glumci tekst učili na hrvatskom i engleskom jeziku.
- U Americi smo dva tjedna, a predstava će se prikazati desetak puta u kazalištu LaMaMa - kazao je redatelj Ivica Buljan. Knjigu “Garaža” Zdenka Mesarića preporučio mu je Saša Antić (36) iz TBF-a. Splitski hip-hoperi radili su glazbu jer su, tvrdi Buljan, najbolji hrvatski bend, provokativan i socijalno angažiran. Glumci će se na pozornici tući, daviti, a Frano Mašković (31) u sceni seksa s Ninom Violić (37) pokazat će stražnjicu. Na jednoj od proba Nina je štiklom zapela za njegovu trenirku i umalo mu stala na međunožje. Glumicu je knjiga toliko potresla da ju je čitala u nekoliko navrata. Iako se u knjizi glavni lik, dječak Binat, u ringu bori s krvoločnim rotvajlerom, životinje će na kazališnim daskama utjeloviti glumci. Tako Goran Bogdan (28), osim svećenika, glumi psa koji šmrče kokain, laje i reži, nosi sado-mazo ogrlicu i kožnate crne tange.


BEGONJA SLOMILA NOGU I ODIGRALA PREDSTAVU DO KRAJA
Glumica je u četvrtak slomila je koščicu u nozi usred predstave 'Švejk u drugom svjetskom ratu'. Linda je odigrala svoju ulogu u Zagrebačkom kazalištu 'Kerempuh' do kraja nakon čega je otišla u bolnicu. Lani joj je u istoj predstavi napukao mišić u nozi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • rafa09 19.01.2010.

    fala bogu tako mu i treba odvratna debela komunjara

  • osmama 19.01.2010.

    respect!

  • casio 19.01.2010.

    Špek majstor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare