To je to što me zanima!

Mladen Burnać nakon nove pjesme uzima pauzu: 'Tata mi je bolestan, odgodio sam planove'

Napravio sam i dokumentarni film i sve spotove. Kad sam ga snimao, obećao sam da ću napraviti spot za svaku pjesmu. Sad smo napravili i posljednji spot, za pjesmu "Što je ljubav", govori Mladen
Vidi originalni članak

Tata mi je jako bolestan pa nakon promocije ovog spota ne planiram ništa ni značajno ni veliko, rekao nam je Mladen Burnać (52).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrebački kantautor predstavio je posljednji spot s albuma "Knjiga poezije", za pjesmu "Što je ljubav". Iako uznemiren zbog oca, pjevao je na promociji, imao je mini koncert. Na harfi ga je pratila Doris Karamatić, na flauti Noemi Majta na flauti, a Damir Gonz na gitari.

- Predstavio sam formu u kojoj dalje nastupam: harfa, flauta i gitara. Nema to mnogobrojnu publiku, ali sam baš sretan da tako radimo. Sviđa mi što smo drugačiji od ostalih - kaže Burnać.

Program je vodio Mirko Fodor, koji je s Burnaćem odradio desetak promocija. U najavi je rekao "Ovo je posljednja promocija, slava mu" i nasmijao prisutne. 

- Rekao je da u ovo vrijeme kad se svi žale da nemaju novca, Burnać radi promociju u Westinu, što je sigurno koštalo puno para - prepričava Burnać.

Kantautor je odabrao za promociju spota zagrebački hotel jer podrazumijeva dolazak uzvanika u odijelima i toaletama. Kaže kako je to prostor finoće i elegancije i bio je zadovoljan što su uzvanici došli baš tako odjeveni.

PRISJETIO SE Zagrebački glazbenik o životnoj tragediji: 'Jedini sam preživio'

Dodaje kako će u narednom periodu, zbog bolesti oca, otpjevati već dogovorene nastupe, a razmišljanja o novom albumu, novim projektima pomaknut će dok tata ne ozdravi. Zaokružio je, kaže, sve što je planirao s "Knjigom poezije".

Napravio sam i dokumentarni film i sve spotove. Kad sam ga snimao, obećao sam da ću napraviti spot za svaku pjesmu. Sad smo napravili i posljednji spot, za pjesmu "Što je ljubav" - govori Mladen.

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 1

  • japanokinezjapano 30.09.2022.

    Ja se ovog lika plašim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare