To je to što me zanima!

Mladen Burnać: Sve moje cure imale su malene grudi

Pjevač nastupa svaki vikend i zadovoljan je jer ne mora 'spajati kraj s krajem'. Kaže da gleda žene iz šire perspektive te da je vjerojatno zato i samac...
Vidi originalni članak

Mladen Burnać (49) izjavio je za Index da su sve njegove djevojke imale male grudi jer ne 'pada' na bujni dekolte i kratke suknjice već mu je uvijek bila važnija cjelokupna osobnost djevojke. Misli da svi ženski atributi nakon 25. godine ionako polako 'padaju' prema dolje.  Kaže da on gleda žene iz malo šire perspektive te da je vjerojatno sada sam jer previše filozofira. Zadovoljan je onime što radi jer ne mora 'spajati kraj s krajem'. Nastupa svaki vikend i živi od glazbe, a iako se ne smatra nekom specijalno velikom zvijezdom, misli da je poznati pjevač. Na otvorenju frizerskog salona i salona za manikuru 'Angie' u četvrtak u zagrebačkom Branimir centru Mladen se zabavljao s djevojkama. Kaže da se ne opterećuje izgledom jer je najvažnije da muškarac ima dobre cipele te da je obrijan i uredan. Njemu je najbitnije kako pjeva i svira te ga ne brinu previše najnoviji modni trendovi.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • schule 24.09.2010.

    i triper

  • veneranda81 24.09.2010.

    Mladene nisu to bile cure nego dečki, logično da imaju manje grudi :)

  • lujka 24.09.2010.

    još i ovo... mladen burnać ima 40, a ne 49 godina hahaha! moj frend je svirao sa njim pa znam iz prve ruke jer me zanimalo, ma teško da ima i 40, ali ako ima onda se jebeno drži! i malo se folira da je solo, taj ih je oborio na stotine, ali fino šuti i radi :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare