To je to što me zanima!

Grdović: 'Bit će teška utakmica, ali očekujem veliku feštu...'

Hrvatska nogometna reprezentacija danas igra najvažniju utakmicu dosad, a svoju podršku odlučili su im sa tribina pružiti brojni slavni koji su otputovali u Katar
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija danas će se boriti za prolazak u finale protiv Argentine. Uz WAGsice hrvatskih nogometaša i neke slavne koji već neko vrijeme borave u Katru, i ostale domaće poznate zvijezde krenule su za Dohu kako bi s tribina podržali naše Vatrene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od njih je Mladen Grdović (64) koji je uz brojne navijače čekao avion za Katar. Grdović je Hrvatsku podržavao i u Rusiji 2018. godine, a s nogometašima je i zapjevao i zasvirao. Obratio se i N1 televiziji te ispričao o svojim očekivanja, a otkrio je i hoće li ponovno zapjevati s Vatrenima.

NEUGODAN BORAVAK U KATRU WAGsice Engleske napustile su kruzer u Dohi: Navijači su radili buku, a neki su se i pomokrili...

- Očekujem tešku utakmicu, Argentina igra slično kao mi, ali mislim da ćemo ih ipak pobijedit. Messija ćemo zaustavit - rekao je.

- Bit će velika fešta, imam osjećaj da ćemo proći. Nadam se da ćemo ovaj put malo žešće proslaviti. Dečki će večeras ostati bez glasa - dodao je Mladen.

Mladen je na aerodromu imao i dobro društvo. S njim su putovali i bivši hrvatski reprezentativci Niko Kranjčar i Joe Šimunić, a da je atmosfera na aerodromu bila sjajna pokazuju fotografije koje su podijelili s obožavateljima.

- Siguran sam da je cijela država preponosna na naše dečke i svi vjerujemo u njih. Svi ćemo im dat podršku i navijat za njih. Vjerujem u dobar rezultat. Potrudit ćemo se da budemo glasni danas - rekao je Niko za N1.

- Očekujem pobjedu. Mislim da smo zreli, imamo iskustva. Ovo je naše Svjetsko prvenstvo - izjavio je za N1 Šimunić.

Svoje kofere spakirao je i voditelj Frano Ridjan, kojemu ovo nije prvo putovanje u Dohu ove godine. Za Hrvatsku je na tribinama navijao i tijekom utakmice s Brazilom.

S aerodroma se javila i influencerica Hana Hadžiavdagić, koja nije mogla sakriti svoju sreću zbog putovanja u Katar. I Hana se našla u društvu poznatih zvijezda, među njima i Luke Šulića, jednog od članova sastava 2Cellos.

Skupini navijača na aerodromu pridružio se i bivši savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović, Tomislav Madžar, koji je i na prethodnim utakmicama bodrio hrvatsku reprezentaciju s tribina, uz svoju partnericu Aleksandru Dojčinović.

Navijačima u Katru pridružila se i predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2021., Albina Grčić, koja je sa svojim dečkom Ivanom Ćalušićem u ponedjeljak otputovala u Dohu. 

POGLEDAJTE VIDEO: CRNOKOSA MAGDALENA PROGNOZIRA HRVATSKU U FINALU

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Fleur A La Rose 13.12.2022.

    Očekuj Mladene veliku feštu, ali ne očekuj niti bevandu, a kamoli čisto vino.

  • DeGogi_007 13.12.2022.

    Jos teze ce tebi bit bez bevande

  • japanokinezjapano 13.12.2022.

    Šta se nije Grdi mogao riješiti Brizle na ovaj veliki dan pojavljivanja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare