To je to što me zanima!

Mladen Grdović priznao: Malo sam izgubio kompas, dobro je

'SLAVUJ' JE PROPJEVAO Zadarski pjevač je svojim obožavateljima napisao pismo i objavio ga na Facebooku. Kaže da mu više ne trebaju poroci kako bi bio sretan
Vidi originalni članak

Sve nastupe odradio sam profesionalno i nikad ne pretjeram s pićem dok pjevam. Možda tek pred jutro kad ostanem s društvom, napisao je Mladen Grdović (55).

Zadranin je na službenoj stranici na Facebooku napisao da u 35 godina karijere nije sve bilo savršeno, ali da mu alkohol više ne treba. Osvrnuo se na incident od prošlog tjedna kad ga je susjed prijavio jer je “veseo” galamio u dvorištu obiteljske kuće u zadarskim Arbanasima. Dobio je prekršajnu prijavu za narušavanje javnog reda i mira.

Iako se tada govorilo da je tražio liječničku pomoć, Grdović nam je to demantirao. Kaže da nije bio zadržan na psihijatrijskom odjelu zadarske bolnice.
 

- Neki dan sam, rano ujutro, malo izgubio kompas. Svi imamo svoj križ, a ja se trudim svoj nositi sam, zajedno s obitelji. Nikakvi poroci mi ne trebaju da bih bio veseo. To znaju svi oni koji me iskreno vole - stoji u pismu.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • ludom 16.12.2013.

    Mladene, treba piti u guz..., a ne u glavu.

  • NikolaFilipović 15.12.2013.

    bolje biti pijan nego star-mladene nedaj se samo polako uz pjesmu i vino.

  • NinnaOuerghi 14.12.2013.

    "Sve nastupe odradio sam profesionalno i nikad ne pretjeram s pićem dok pjevam. Možda tek pred jutro kad ostanem s društvom, napisao je Mladen Grdović (55)." hahahhaha veli MOZDA.. koja legenda od covjeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare