To je to što me zanima!

Mladen Grdović: Svi nekad negdje zapnu, ja malo češće

Pjevač će novogodišnju noć dočekati radno, a zabavljat će publiku u Trogiru. Nedavno je rekao kako će si ugraditi čip ispod kože od kojeg će mu se gaditi vino
Vidi originalni članak

Mladen Grdović (52), kako je rekao za InMagazin, uskoro sprema dvomjesečnu turneju po SAD-u i Kanadi s Duškom Lokinom i grupom Croatia. Zajedno će pjevati na više od 20 koncerata. Kako u zadnje vrijeme puni novinske stupce svojim problemima s alkoholom, osvrnuo se i na takve teme. Rekao je kako je već odavno svojim prijateljima novinarima rekao da je njihov kućni ljubimac, ali i da njega isključivo zanimaju njegov rad i posao. Dodao je kako svi nekad negdje zapnu, pa tako i on sam. Iako je priznao da on češće zapne, objasnio je kako to nije zlonamjerno. Zaključio je kako je njegov posao jednostavno takav, te da u kasnim satima uvijek ima nekih novih događanja. Zbog problema s alkoholom Grdović je rekao kako si planira ugraditi čip ispod kože od kojeg će mu se gaditi vino. Pjevač će novogodišnju noć dočekati radno, a zabavljat će publiku u Trogiru.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Jurisic 29.12.2010.

    Sve sto trebas promjenit jesu ti svi lazni Prijatelji oko tebe. Svi oni koji se na tvoj racun vesele i tebi se ulizuju,a iza ledja se smiju. Kad bi imao pravog prijatelja uz sebe taj bi znao reci Mladene dosta je ajmo saad kuci,znao bi reci,Mladene moze te opet Policija srest,znao bi ti reci da imas kuci zenu koja te voli. Ti si veseljak ali ovi oko tebe samo te koriste.

  • yoyoyo 29.12.2010.

    Živio Mlađo! :)

  • JerkoKC 29.12.2010.

    Ne daj se Mladene,jer inaće propade Šibenska vinarija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare