To je to što me zanima!

Mladen i dalje ljubi bevandu i tužan je što ne smije na Poljud

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Grdovića su na koncertu nakon incidenta u Splitu dočekale stotine obožavatelja. Poučio ih je da su za ljubav potrebni žena, čovjek i bevanda i dobio glasan pljesak
Vidi originalni članak

Iako se noć prije trijeznio u splitskoj bolnici i jutro proveo na ispitivanju u policiji i na sudu, Mladen Grdović (56) u petak je nastupio u Zadru. Osim kluba i terase, bila je puna cesta ispred. Stotine obožavatelja zadarskog su pjevača dočekale s rukama u zraku.

- Sve za ljubav što triba je žena, čovik i... što - pitao je Grdović publiku. Klubom je odjeknulo: “More!”.

- E nije nego bevanda - poučio ih je pjevač, koji se na utakmici Hajduka i Dnjipra potukao s ukrajinskim navijačem s 2,5 promila alkohola u krvi. Dobio je 1600 kuna kazne i ne smije na Poljud godinu dana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne znam kako ću. Gledat ću na TV-u. Ne smije ni taj Vladislav dolaziti na utakmice. Ne bih sebe krivio, da vam iskreno kažem - rekao je Grdović.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 01.09.2014.

    bome su se satrali i on i vitasović...ne znaš koji prednjači u promilima.ajde što su alkoholičari,nek si pije doma pa nek radi sranja ako ga žena oće takvog trpit ali dolazit na gaže ubijeni pa izazivat nerede i završavat po policijskim stanicama ili na hitnoj je krajnje neprofesionalno.ajd čašica dvije...ali 2,5 promila?!?

  • Jeeleenaayy 31.08.2014.

    Alkohol je naš najveći neprijatelj. A samo kukavice bježe od neprijatelja. Kaže jedan pjevač.

  • 31.08.2014.

    Ma ne pije on,ja ga još nisam vidio pijanog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare