To je to što me zanima!

Mladenu Grdoviću 20 dana zatvora i obvezno liječenje

Zadarski pjevač sklon bevandi nepravomoćnom presudom mora odležati 20 dana u zatvoru jer je prekršio uvjetnu kaznu. Mladen tvrdi da je to laž
Vidi originalni članak

Zamjenica predsjednice Prekršajnog suda u Zadru, Nediljka Dereta potvrdila nam je u ponedjeljak da su Mladena Grdovića (51) osudili na 20 dana zatvora. Dodala je da pjevač to još ne zna jer mu rješenje o presudi još nije stiglo.
- To je čista laž, ništa nije istina. Ne idem ja u zatvor, a presuda još nije donesena! To su gluposti - kazao nam je u telefonskom razgovoru zadarski pjevač. Kao zaštitnu mjeru liječenja sud mu je naložio da se mora liječiti od ovisnosti o alkoholu. Presuda je nepravomoćna, a potvrdu presude Grdović će čekati na slobodi. Do zatvora je Grdović "dogurao" zbog posljednjeg incidenta koncem studenog nakon što je pijan verbalno napao suprugu Brankicu (42) izvrijeđavši je pa ga je prijavila za obiteljsko nasilje. Tih je dana bio zaredao incidente uzrokovane alkoholom. Nepozvan se hvatao mikrofona, klatio se i pjevao. Učinio je to u zadarskom kafiću Maraschinu pa opet na svadbi na koju je pijan banuo u Petrčanima. Sa svadbe je otišao doma Brankici u kuću u Arbanasima, a nakon što ona više nije mogla trpjeti njegove ispade i vrijeđanja, zvala je policiju koja ga je odvela na otriježnjenje u postaju, a dan kasnije i prekršajnom sucu. Tim najnovijim incidentom prekršio je uvijetnu osudu jer ga je isti sud dva mjeseca ranije uvijetno osudio na osam dana zatvora uz jednogodišnji rok kušnje zbog prijetnji bratu i Brankici. Početkom prosinca hospitaliziran je na odjelu psihijatrije zadarske Opće bolnice, a otada se slikao s bezalkoholnim pićima i govorio da je "vino vrag" te da ga se ostavio.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • pernica 02.02.2010.

    ubojice vlastitih žena,i silovatelje djece ,lopove,drže na slobodi te im se navodno ne može dokazati krivnja! a jadnog Mladena koji je i javno priznao da je pogriješio,te da neće više -šalju u zatvor!JAKO SMO PRAVNA DRŽAVA-NEMA ŠTA!!!!!

  • boki1961 02.02.2010.

    Sigurno niste upoznati, ali ludarama se više pije-loče nego vani

  • user_43440 02.02.2010.

    sad imaš šansu da usavršiš sviranje ali po rešetkama ćelije!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare